Badkameraccessoires

Onmisbare onderdelen voor je dagelijkse hygiëne; met elk accessoire geef je je toilet of badkamer bovendien een persoonlijke toets. Zowel praktisch als stijlvol, van wc-rolhouders tot handdoekenrekjes, van zeepschaaltjes tot spiegels. Geef een persoonlijke toets met echte blikvangers. En maak van jouw badkamer een oase van rust naar jouw smaak. Ga je voor wellness-allures, baden in luxe met gouden details, of liever een hippe retrolook?

Onze accessoires

  Inspiratie

  De trends

  Praktisch, nuttig en bovendien design… Dit jaar zijn de accessoires aangepast aan de rest van de badkamer. Van praktisch tot decoratief, een kleine aanpassing die een glimlach op je gezicht zal toveren.

  Ontdek de trends voor je accessoires
  Aankoopgids

  Hoe kies je je accessoires? Volg deze 4 stappen

  1. Geef de belangrijkste items een persoonlijke toets

  Een beker en een zeepdispenser zijn twee essentiële items voor de wastafel. Stem ze af op je kraanwerk en denk dus goed na over:

  • de kleur: chroom, wit, zwart, nikkel, brons,…?
  • de vorm: vierkant, rond,…
  • de stijl: modern of retro.

  2. Ga voor een eenvoudige routine

  Zorg ervoor dat je alles wat je onder de douche of in bad gebruikt bij de hand hebt. Zo wordt een op en top relaxmoment gegarandeerd!

  • Shampoos, douchegels en andere lichaamsverzorgingsproducten van de hele familie zet je allemaal bij elkaar op een oppervlak dat voldoende plaats biedt.
  • Je handdoek hang je op aan een handdoekhouder of haakje in de uitvoering die jij het leukst vindt. Zalig en gezellig warm na je douche of bad!
  • Een speciaal douchekrukje voor een ongeëvenaard comfort.

  3. Wees praktisch

  Laat je kleuters een opstapje gebruiken zodat ze op de goede hoogte staan om voor de lavabo hun tanden te poetsen of haar te kammen. Denk ook aan een gesloten vuilnisemmertje om de badkamer netjes en hygiënisch te houden.

  Onze zitjes en vuilbakken

  4. Vergeet "het kleinste kamertje" niet

  Zowel een apart toilet als een WC die zich in de badkamer bevindt moet voorzien zijn van een WC-papierhouder. Die kan je aan de muur bevestigen of eenvoudigweg op de grond zetten. Ook een WC-borstelhouder is essentieel voor een propere WC.

  Gebruik een vergrotende spiegel voor een perfecte scheerbeurt of onberispelijke make-up. 

  Je kan die op de wastafel plaatsen of aan de muur hangen.