De warmtepomp

Water, lucht, grond: kies je gratis warmtebron! Maar liefst 75% van de energie is afkomstig van deze bron. De overige 25% van de elektriciteit die de pomp aandrijft. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van fossiele of nucleaire brandstoffen en is je CO2-uitstoot nihil.

De warmtepomp

Water, lucht, bodem:
kies je gratis warmtebron! Deze bron zal 75% van de energie produceren. De resterende 25% komt van de elektriciteit die de pomp laat werken.

Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van fossiele en nucleaire brandstoffen en is uw CO2-uitstoot nul. 

De thermodynamische boiler

Een warmtepomp en een warmwaterboiler: de combinatie van deze twee is een thermodynamische boiler.

Om voor het hele gezin sanitair warm water te produceren, gebruikt deze boiler de calorieën uit de omgevingslucht. Een echte hernieuwbare, zuivere en gratis energiebron!

De zonneboiler

De zon kan minstens 50% van het warm water leveren dat een gezin gedurende 1 jaar nodig heeft! Douche of bad nemen, kledij wassen: alles kan met deze gratis energiebron.

Wat met de andere 50%? De boiler is uitgerust met een bijverwarming die verbonden is met de ketel en overneemt wanneer nodig.

Bezoek ons Groene Huis

Een innovatieve ervaring wacht je op in onze showrooms

Dankzij onze interactieve showroom ervaring kan je alle oplossingen ontdekken om je huis en badkamer energie- en waterbesparend te maken. Een innovatieve toepassing, om je te helpen bij het maken van de beste keuze!

Vind een showroom