Smarthome: het slimme huis

Door het connecteren van thermostaat, thermostatische kranen en boiler, kan je besparen én van het ultieme comfort Genieten. Intelligente beveiliging beschermt je tegen diefstal, inbraak en brand. Bovendien detecteert het microlekken en het risico op bevriezing. Gevaar kan van buitenaf komen: mensen met slechte bedoelingen die willen inbreken bijvoorbeeld. Maar brand, een waterlek of bevroren leidingen kunnen ook een grote impact hebben op je veiligheid en brengen soms dure herstellingen met zich mee. Beter voorkomen dan genezen dus, dankzij enkele slimme oplossingen.

DE GECONNECTEERDE THERMOSTAAT

Met een programmeerbare thermostaat regel je de temperatuur in je woning in functie van wat je overdag en ’s nachts nodig hebt. De geconnecteerde thermostaat gaat nog een stapje verder:

via een app op je smartphone bedien je de verwarming, het warm water en de airco op afstand.

DE GECONNECTEERDE BOILER

Door je boiler vanop afstand met je tablet of smartphone te bedienen, kan je

  • zorgen voor een maximale productie van warm water,
  • je verbruik op de voet opvolgen,
  • nagaan hoelang het nog duurt voor je opnieuw kan douchen,
  • je boiler in waakstand zetten…

DE GECONNECTEERDE RADIATOORKRAAN

Dankzij een speciale app bedien je vanop afstand elke radiator in elke kamer afzonderlijk.

Zo ben je zeker dat elke kamer de ideale temperatuur heeft en beperk je tegelijkertijd je energieverbruik. En dat zal je zeker zien op je volgende jaarlijkse afrekening...

Veiligheidssysteem waterschade

Bescherm uw huis tegen waterschade met Grohe Sense Guard (Grohe) en Pontos (hansgrohe). Deze systemen dienen ertoe om lekken, vorst, luchtvochtigheid, ongewone temperaturen te detecteren. Bij een gebroken leiding wordt de watertoevoer automatisch afgesloten. 

Bovendien kan deze sensor ook je waterverbruik opvolgen. Je kan de systemen besturen door gebruik te maken van de app, die je ook op de hoogte houdt via een alarmsignaal en pushberichten.

Veiligheidssysteem tegen inbraak en brand

Een draadloos veiligheidssysteem, dat op je volledige woning is aangesloten, beschermt je zowel tegen inbraak als tegen brand. Met je smartphone bedien je vanop afstand je verwarming en kan je je alarm activeren en weer uitschakelen.

Bezoek ons Groene Huis

Een innovatieve ervaring wacht je op in onze showrooms

Dankzij onze interactieve showroom ervaring kan je alle oplossingen ontdekken om je huis en badkamer energie- en waterbesparend te maken. Een innovatieve toepassing, om je te helpen bij het maken van de beste keuze!

Vind een showroom