Jouw ideale badkamer

Design, economie, ecologie, technologie... ook de wereld van de badkamer innoveert continu, maar het is niet altijd gemakkelijk om er je weg in te vinden.

Dus, verdiep je in onze pagina's vol inspiratie met een uitgebreide selectie aan nieuwigheden, styling tips en de meest trendy decoratie ideeën! Badkamers met opbergmogelijkheden op maat van de jongeren... en van de ouderen. Eindeloze douches of 'express' douches, een bad om stoom af te laten of om schuimfeesten te geven, een wc hoekje waar men zich goed wil voelen... Kortom, ideeën om van je huis een gezellige en warme thuis te maken.

Wat is jouw stijl?

Stijl

Boho Chic

Mix materialen en kleuren, objecten van vroeger en nu, en creëer een sfeer van natuurlijke vrijheid.

Ontdek de Boho Chic Stijl
Stijl

Industrieel

Doe inspiratie op bij de New-Yorkse lofts voor een badkamer met een duidelijk en eigenzinnig karakter.

Vaak worden die appartementen ondergebracht in oude, industriële gebouwen. Ze combineren daardoor vintage vlotjes met moderne elementen.

Ontdek de Industriële Stijl
Stijl

Design

Deze stijl omarmt alle codes die aan de basis liggen van het woord 'design': de zuivere vorm staat in dienst van de functie van het voorwerp.

Ontdek de Design stijl
Stijl

Scandinavisch

Eenvoud voor alles.

Daar staat de Scandinavische stijl voor: de badkamer wordt een zachte, super comfortabele en toch uiterst functionele cocon waarin je alles makkelijk bij de hand hebt.

Ontdek de Scandinavische stijl
Stijl

Cottage

De Cottage stijl heeft een zelfverzekerd, warm karakter dankzij het gebruik van materialen en decoratie die je terug meenemen naar de bron, naar onze roots, naar de aarde.

Ontdek de Cottage stijl
Stijl

Vintage

Emoties en alles wat recht uit het hart komt, voeren hier de boventoon.

De Vintage stijl geeft zich over aan dagdromerij met stijl en elegantie. 

Ontdek de Vintage stijl