De handdoekradiator

Mooie vormgeving, praktisch en handig, de handdoekdroger is de bondgenoot van je comfort in de badkamer op voorwaarde dat je over het juiste model beschikt. Elektrisch, met water, gemengd... ontdek het model dat bij je past.

  Inspiratie

  De trends

  Hoe combineer je comfort, respect voor het milieu, spaarzaamheid, efficiëntie én schoonheid in één ruimte? De moderne radiatoren beantwoorden aan alle eisen. En dat in alle ontwerpen - van modern tot vintage - en in alle kleuren, zelfs de meest felle.

  Ontdek de trends voor je handdoekradiator
  Aankoopgids

  Hoe kies je je radiator? Volg deze 4 stappen

  1. Waarvoor gaat hij dienen

  In functie van het verwarmingssysteem dat je hebt gekozen, worden je radiatoren al dan niet aangesloten op de toestellen in je woning:

   Elektriciteit: autonoom, de radiatoren worden eenvoudigweg op het elektriciteitsnet aangesloten.

  Warm water: de radiatoren worden aangesloten op de centrale verwarming.

  Gemengd: de radiatoren worden zowel op het elektriciteitsnet als op de centrale verwarming aangesloten.

  2. Welk vermogen heb je nodig?

  Als het vermogen van je radiator te laag is, zal hij moeite hebben om je badkamer goed te verwarmen. Dat voelt niet erg comfortabel aan. Is het vermogen te hoog voor de grootte van de kamer, dan verspil je onnodig energie.

  3. Bepaal waar je je radiator best installeert

  15 cm van de vloer, 6 cm van de vensterbank, minstens 1 meter van de badkuip of de douche: een elektrische radiator moet heel precies worden geïnstalleerd. Verlies ook je comfort niet uit het oog: een handdoekradiator plaats je bijvoorbeeld best zodat je je hand maar hoeft uit te steken om een lekker warme handdoek te nemen.

  4. Kies een model dat bij je interieur past

  Je kan je radiatoren perfect laten aansluiten bij de interieurstijl die je voor je badkamer hebt gekozen. Kies een erg plat model, een buisradiator of ga voor trendy design.