Rust je keuken optimaal uit

Gootstenen, spoelbakken, keukenkranen en andere tot in de puntjes doordachte apparatuur vergemakkelijken jouw leven, waardoor je in alle vrijheid en creativiteit kan koken. Wij helpen je graag bij de juiste keuzes om een uiterst praktische en goed georganiseerde keuken te creëren. Een kleurrijke, gezellige plek om bij te kletsen, te lachen, te delen, om heerlijk te koken en lekker lang na te tafelen. Kortom, een keuken die naar het goede leven ruikt!


Keukens om te koken, te praten, te lachen, te delen, om de lekkerste gerechten te bereiden terwijl men de wereld verbetert. Keukens die ruiken naar het goede leven.

Kleurrijk, pittig, vrolijk, maar vooral super praktisch: keukens worden voortaan uitgerust met multifunctionele apparatuur die tot in de kleinste details werd ontwikkeld met maar één doel voor ogen: jou het leven makkelijker maken. Zo kan je bij het koken je creativiteit de vrije loop laten.

Inspiratie

De trends

Hygiëne, gebruiks- en onderhoudsgemak, duurzaamheid van materialen... dat zijn de sleutelwoorden in de keuken. En niet te vergeten: de kleur voor de kranen. Verkies jij goud, brons of mat zwart?

De trends voor de keuken
Slimme oplossingen

Ontdek onze selectie

Met of zonder vaatwasmachine?

Ook het al dan niet aanwezig zijn van een vaatwasmachine zal je keuze beïnvloeden. Heb je een vaatwasser, dan gebruik je de gootsteen immers alleen om ingrediënten schoon te maken en het keukengerei af te wassen dat niet in de vaatwasser kan. (Mythos, Franke)Kokend heet water, direct uit je keukenkraan

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE Red voor je kan doen: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan.   (Grohe Red, Grohe)


Met de pols

De Select-knop op de keukenkraan biedt een totale controle: één keer drukken - water aan, nogmaals drukken - water uit.  (Metris Select, hansgrohe)