Het kleinste kamertje sfeervol inrichten

Of de wc nu apart staat, in de badkamer of en suite. Naast hygiëne, is ook comfort, design en technologie belangrijk. Ontdek hoe jouw ideale toilet te kiezen en trendy in te richten.

Onze oplossingen voor je wc hoekje

  Inspiratie

  De trends

  Onberispelijke hygiëne, absoluut comfort en revolutionaire functies. Die zetten de toon in het kleinste kamertje. Maar ook naast de vernieuwende designs kan je niet kijken. Sober of in het oog springend. Ook het toilet kan je tegenwoordig helemaal inrichten volgens jouw stijl.

  Ontdek de trends voor het wc-hoekje
  Aankoopgids

  Hoe kies je je toilet? Volg deze 6 stappen

  1. Ken je ruimte

  Over hoeveel ruimte beschik je voor je toilet? Het antwoord op deze vraag zal bepalen of je voor een compacte of een langwerpige WC kiest, voor een staand of hangend model. Hou daarbij ook rekening met het volgende:

  Een staande WC is heel makkelijk om te installeren.

  Een hangend model staat garant voor plaatsbesparing, minder lawaaihinder, een lager waterverbruik en een WC-zit die in de hoogte geregeld kan worden. Hangende WC’s ogen ook heel mooi en zijn erg praktisch om de badkamervloer schoon te maken.

  2. Maak je het leven gemakkelijk

  Wil je je toilet makkelijk kunnen schoonmaken? Kies dan voor een WC zonder spoelrand of voor een WC die is uitgerust met de TwistFlushspoeltechnologie (Villeroy & Boch). Hiermee loopt het water rechtstreeks de afvoer in, waardoor het toilet eenvoudig te poetsen is.

  3. Zet in op hygiëne

  Wil je een optimaal comfort, vooruitstrevende technologie en onevenaarbare intieme hygiëne? De douche-wc is het nec plus ultra: via een afstandsbediening of via een app regel je niet alleen de temperatuur van het water maar ook de intensiteit en de richting van de waterstraal. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact in de nabijheid van de WC.

  4. Verwelkom kleur

  Bepaal zelf volledig de look van je WC! Kies een ronde of vierkante vorm en ga voor een matte of glanzende kleur. Een handig en ruimtebesparend handenwasser maakt je comfortabele en netjes onderhouden toiletruimte helemaal af!

  5. Een polyvalente spoelbak

  De bedieningsplaat van de spoelbak beschikt over twee soorten drukknoppen, één voor een kleine en één voor een grote hoeveelheid water. Maar wist je dat een bedieningspaneel meer in zijn mars kan hebben, zoals geurtjes absorberen, je de WC contactloos laten spoelen, een frisse geur verstuiven of zelfs zorgen voor een discrete nachtverlichting?

  6. Overwin elke hindernis

  Is er geen afvoer voorzien? Dat is geen probleem: heb je een stopcontact en een wateraanvoer, dan kan je probleemloos een WC-vergruizer aansluiten.

  ViClean

  Waarom zou je niet gaan voor een douche-WC?

  Water in onmisbaar voor onze lichamelijke hygiëne. We gebruiken haar natuurlijke properheid voor onze dageljkse verzoring -  overal, behalve voor het gevoelgiste deel van ons lichaam. Hier kan je enkele goede redenen vinden die in het voordeeel pleiten van een douche-WC:

  • • In tegenstelling tot hygiënisch papier, veroorzaakt de waterstraal geen irritaties of cutane ontstekingen 
  • • De douche-wc biedt meer onafhankelijkheid aan mensen met een beperkte mobiliteit.
  • • De douche-WC zorgt voor perfecte en totale hygiëne. 
  • • Het water is hypoallergeen.