/getattachment/2d1c08a7-792b-459e-abf1-88fc32610f28/MV_accessoires_head.jpg?lang=fr-BE&width=2480&height=1837&ext=.jpg

Haal meer uit je keuken dankzij deze handige kitchen hacks

De keuken draait om efficiëntie, gemak en gezelligheid. Het is de plaats in huis waar gepraat, gelachen en gedeeld wordt en tegelijkertijd moet het er aangenaam zijn om de lekkerste gerechten te bereiden. Daarom is het belangrijk dat ze doordacht georganiseerd is en optimaal benut wordt. Te beginnen bij de juiste keukenaccessoires om jouw leven een stuk gemakkelijker te maken.

Slimme accessoires voor je spoelbak

Het ultieme keukencomfort is voor velen om snel en makkelijk een lekkere maaltijd klaar te maken én alles terug in no time opgeruimd te hebben. Het meeste tijd spendeer je hierbij aan en rond de spoelbak. Haal daarom het maximum uit je spoelbak en maak je kookervaringen een pak aangenamer door al je keukengerei bij de hand te hebben. Elk gerecht is op een ongezien snelle en efficiënte manier klaar! De geïntegreerde accessoires in bijvoorbeeld de Box Center collectie van Franke zijn efficiënt opgeborgen en nemen amper plaats in. Bovendien zijn ze zo weer schoongemaakt. Je kan onder andere kiezen voor een houten of synthetische snijplank, een houten messenblok, een afdruipbakje en een extra droogrekje voor servies.

Box Center Franke
SmartControl

Slimme kranen

Tegenwoordig worden ook meer en meer dagdagelijkse objecten intelligent. Een slimme keukenkraan maakt je het leven een stuk gemakkelijker. Bij SmartControl van Grohe bijvoorbeeld verbergt het minimalistische design heel wat intelligente functies. Door onder andere eenvoudigweg met je elleboog of pols op de knop te duwen, begint of stopt het water met stromen. Door aan de knop te draaien, kan je de waterstroom gemakkelijk regelen, van een ecostroom tot een krachtige straal. Om de watertemperatuur aan te passen, draai je de knop van de kraan voorzichtig van links naar rechts. Ten slotte geeft de uittrekbare sproeier je veel flexibiliteit bij het spoelen van de spoelbak of het bereiden van groenten.

Een andere soort luxe vind je bij de Grohe Red kraan. Ook deze is ontworpen met de bedoeling om jouw keukenleven simpelder en efficiënter te maken. Dankzij deze kraan heb je altijd kokend water beschikbaar met een simpele druk op de knop. Bovendien is hij duurzaam en veilig. Je bespaart op water en energie doordat je enkel de exacte hoeveelheid water kan nemen die je nodig hebt… en het is natuurlijk super snel en gemakkelijk!

Doe inspiratie op in onze catalogus en ontdek nog meer oplossingen die jouw leven gemakkelijk maken!