FavorietHansgrohe

Rainfinity

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Een topervaring.

1 straal en 3 stralen hoofddouches 30° kantelbaar in formaat 250 en 350.

Rainfinity is beschikbaar in chroom en wit, alsook in FinishPlus.

Douchecomfort met breed assortiment.

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

Rainfinity: het toppunt van douchegenot

U bent op zoek naar een ultramoderne douche, die u elke dag verwent met heerlijke douchebelevenissen? Dan leert u hier Rainfinity kennen, de nieuwe hansgrohe douchelijn voor veeleisende liefhebbers van wellness en design. Dankzij bijzondere straalsoorten, zoals de microfijne en ultrastille PowderRain, wordt uw dagelijkse douche een heel speciaal genot.

Rainfinity

De schouderdouche omhult je lichaam perfect met een brede PowderRain straal, zonder je haren nat te maken. Op het hoogwaardige opbergtablet is plaats voor douchebenodigdheden.

Supersensueel genot en een trendsetter van het minimalistische badkamerdesign: Rainfinity overtuigt over de hele lijn. Of nu met de grote, ronde handdouche (130 mm Ø) of de puristische staafhanddouche. Of met de veelzijdige schouderdouche, waarmee gezicht en haren droog blijven. Of de hoofddouche met innovatieve wandaansluiting, die in de hoek kan worden versteld en waarbij de douchearm wegvalt.   
Zacht, relaxerend of intens !

Kies je straalwissel door één druk op de knop.

PowderRain straal

Intense PowderRain

RainStream straal