/getattachment/3dd1d66a-a7b2-4ba9-a749-c468d3511c32/Zwart_header.jpg?lang=nl-BE&width=1920&height=595&ext=.jpg

Zwart voor tijdloze elegantie

Geef je interieur een mooie uitstraling met zwart - een eenvoudige, tijdloze en chique kleur.

BACK TO BLACK

Zwart is modern en tijdloos, trendy en altijd in. Daarom komt deze kleur elk jaar steevast terug in alle meubelcollecties, van badkamer tot slaapkamer.

Francis Bacon zei dat “in het donker, alle kleuren bij elkaar passen”. Coco Chanel was het daar volmondig mee eens, getuige haar ‘petite robe noire’ die elke elegante vrouw in haar kleerkast zou moeten hebben. En ook wat decoratie betreft is zwart een vaste waarde om je interieur een extra toets te geven en ervoor te zorgen dat het er tegelijkertijd eenvoudig, chique en tijdloos uitziet.

MAT ZWART

Niets zorgt voor meer elegantie in de badkamer dan een mat zwarte handgreep of een mat zwart accessoire. Gecombineerd met de warmte van het natuurlijk hout van de fronten geeft mat zwart een mooie diepte aan het geheel. De kleur past ook perfect bij een grijs of pastelkleurig front en zorgt in die combinatie voor een zacht, sereen en clean geheel.

INDUSTRIËLE LOOK

Fan van een New-Yorkachtige loftlook? Kies dan voor mooie zwarte profielen voor je douchecabine of douchewand. In sommige wanden zijn kleine zwarte rechthoeken verwerkt die doen denken aan de vensters van de fabrieksgebouwen uit het begin van de vorige eeuw.

ZWARTE ACCENTEN

Wil je wel een supermoderne badkamer maar toch geen volledig zwarte look? Kies dan voor hier en daar een zwarte toets: het kraanwerk bijvoorbeeld, of een zwarte afwerking voor de douche (stangen, slangen, handdouches, douchekoppen…).

KUNSTWERK

Verberg je radiator niet langer. Uitgevoerd in het zwart wordt hij bijna een kunstwerk. Ga voor een model dat ook een handdoekdroger is. Kleine radiatoren zijn perfect voor het toilet en de grotere exemplaren zorgen voor zuivere elegantie in je living of slaapkamer.

EN DE KEUKEN?

Mooie zwarte mengkranen zijn niet exclusief voorbehouden voor wastafels in de badkamer. Ook op de gootsteen in de keuken kan je ze perfect installeren. En aangezien je ze zowel in een ronde of vierkante uitvoering vindt, en zelfs in de combinatie van de twee, passen ze bij elke stijl en elk soort meubilair.

Verschillende fabrikanten brengen hun producten op de markt in een mat zwarte of glanzend zwarte uitvoering. Kom ze ontdekken in de Facq-showroom bij jou in de buurt.

Laat je inspireren

Vind je Showroom

Voor al je wensen, laat je inspireren door onze inrichtingsmogelijkheden.

Onze Showrooms
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak