De trends voor de keuken

1. Hygiëne

Niemand zal het belang van hygiëne in de keuken ontkennen. De nieuwe elektronische kranen spelen daar perfect op in en verzekeren een onberispelijke hygiëne. De kers op de taart: ze zijn uitermate gebruiksvriendelijk. (Hansa - Alessi Sense)

 


Alessi Sense Hansa

2. Een matte afwerking

Wie mee wil zijn, kan niet voorbijgaan aan één van de opvallendste trends van het moment en kiest dus voor een keuken die volledig in een matzwarte look is afgewerkt.  (Franke – Active Plus)


Active Neo Franke

3. De traditie herzien

In deze stijl vloeien verleden en toekomst samen: de troeven van zowel traditie als innovatie worden gecombineerd in een kraan die het goed doet in elk interieur – van klassiek tot modern en minimalistisch.  (RVB - Times)

Times RVB
Grohe Essence

4. Kleur

Ook de keuken ontsnapt niet aan de kleurrijke golf die verlichting brengt door middel van gouden en bronzen tinten. (Grohe –Essence )

5. Duurzaamheid

Vaarwel plastic of glazen flessen: met dit ingenieuze en intelligente systeem verandert kraanwater in zuiver plat of bruisend water.  (Grohe - Blue Home)


Grohe Blue

6. Gemak

Vaarwel plastic of glazen flessen: met dit ingenieuze en intelligente systeem verandert kraanwater in zuiver plat of bruisend water. ! (Franke - Box Center)


Box center
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Showroom
Laat je inspireren

Vind je Showroom

Voor al je wensen, laat je inspireren door onze inrichtingsmogelijkheden.

Onze Showrooms