/getmedia/a86a4ef4-b578-4e09-a565-7c91eead29bd/Banner-web-pagina.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

Grohe Blue: een duurzaam alternatief voor plastic flessen

Grohe Blue is een keukensysteem dat gewoon leidingwater omzet in gefilterd, gekoeld, plat of bruisend water.

Bewuste consumenten weten dat, als het om voedsel gaat, kiezen voor lokale producten vaak de meest verse en duurzame keuze is. Dit geldt ook voor drinkwater, een topic dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het streven naar een milieuvriendelijkere levensstijl. Overschakelen op kraanwater is een levensveranderende keuze: het water komt rechtstreeks uit de kraan van je eigen huis en maakt een levensstijl mogelijk die zuiniger omspringt met hulpbronnen en afval bespaart (doordat waterimport, plastic flessen en extra boodschappen doen met zware waterkratten overbodig worden).

Maar wat als je het liefst bruisend water drinkt? 
Daar biedt GROHE Blue Home de perfecte toevoeging. Het watersysteem filtert kraanwater en verfijnt de smaak van je eigen waterbron thuis op basis van individuele voorkeuren: plat, licht bruisend, bruisend of extra gekoeld water - met volledige controle over of en hoeveel koolzuur er wordt toegevoegd met een druk op de knop. Met het GROHE Blue watersysteem heb je alles bij de hand. Kortweg: een geweldige oplossing om duurzamer te leven én je familie en vrienden afgestemd op hun smaak een glaasje water aan te bieden.

Grohe Blue
Grohe Blue

Geen plastic flessen meer - help de planeet glas per glas

Door vers gefilterd, gekoeld en, indien gewenst, bruisend water rechtstreeks uit de keukenkraan te tappen, kun je afscheid nemen van flessenwater. Dit bestrijdt niet alleen het wereldwijde plastic afvalprobleem, maar bespaart ook CO2-uitstoot en water dat wordt gebruikt in het productieproces van flessenwater: Terwijl voor de productie van een plastic fles voor een liter water tot wel zeven liter water nodig is, tappen GROHE Blue-gebruikers alleen de werkelijk benodigde hoeveelheid om te drinken.

Verbetering van dagelijks gemak - GROHE Blue maakt het leven verfrissend eenvoudig

Met GROHE Blue behoren een tekort aan water en de bijhorende last-minute bezoekjes aan de supermarkt tot het verleden. Altijd heerlijk gefilterd water in huis 24/24 en 7/7. Een fijne extra: er is altijd heerlijk gekoeld water in huis, zelfs wanneer je onaangekondigd bezoek over de vloer krijgt.

Bovendien is het watersysteem een echte ruimtebespaarder: met zijn compacte ontwerp past de GROHE Blue Home koeler in elk standaard keukenkastje onder de gootsteen - er is slechts 20 cm breedte nodig, waardoor er genoeg ruimte overblijft voor het afvoersysteem. Het dragen van waterkratten en het verzamelen van PMD-zakken met lege flessen is verleden tijd: met GROHE Blue heb je altijd vers water in huis, waardoor je tijd én ruimte bespaart.

Wat is het meest duurzame model voor jou?

Grohe Blue Pure met filter

  • 2-in-1-filtersysteem dat natuurlijk, vers, gefilterd water levert voor pure smaak en ongefilterd warm en koud water voor dagelijks gebruik uit één enkele kraan.
  • Verbetert de smaak van het water dankzij de actieve koolstoffilter voor 3000L, die substanties elimineert die de geur en smaak van het water veranderen.
  • Eveneens beschikbaar met een standaardfilter (maat S/M/L), die niet alleen de smaak van het water verbetert, maar ook kalkaanslag vermindert en mineralisatie toevoegt (bijv. magnesium of zink).
  • Kraan verkrijgbaar in drie verschillende designs, ook met uittrekbare sproeier.

Grohe Blue Home met filter en koeler

  • 5-in-1-filtersysteem dat vers, natuurlijk, gefilterd water levert als plat, licht bruisend en bruisend water op een aanpasbare temperatuur, plus ongefilterd koud en warm water voor dagelijks gebruik - allemaal uit één enkele kraan
  • Verbetert de smaak van het water dankzij de standaardfilter (maat S/M), die niet alleen substanties elimineert die de geur en de smaak van het water veranderen, maar ook kalkaanslag en vaste residuen vermindert
  • Eveneens beschikbaar met magnesium+zink-filter, die het water verrijkt met magnesium en zink, boven op de voordelen van de standaardfilter
  • CO2-fles van 425 g meegeleverd (voor ca. 60 liter mineraalwater)
  • Verkrijgbaar in drie verschillende designs, ook met uittrekbare sproeier
  • Als je dit product registreert, krijg je één jaar extra garantie.

Bezoek ons Groene Huis

Een innovatieve ervaring wacht op je in onze showrooms

Dankzij onze interactieve showroomervaring ontdek je alle oplossingen om je huis en badkamer energie- en waterbesparend te maken. Een innovatieve toepassing, die je helpt bij het maken van de beste keuze!

 

Vind een showroom
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak