/getmedia/3914035e-4fca-46c5-9b85-4962ddac4bbf/header-romantique.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

De Vintage stijl

Een ton sur ton kleurenpallet en een gouden accent hier en daar. Vooral groentinten zoals een vergrijsd saliegroen of een brede waaier aan roze tonen - van nude over oudroze tot wijnrood -, in combinatie met bijvoorbeeld een terrazzo vloerbekleding of opvallend geometrisch tegelpatroon zorgen voor een gezellige, vintage sfeer. Kroonlijsten, decoratieve verlichtingsarmaturen en bijvoorbeeld een badkamermeubel op metalen draadpoten voegen extra huiselijkheid en karakter toe. Het ton sur ton kleurenpalet kan vandaag trouwens volledig tot in het meubilair, de wastafel en zelfs de douchebak doorgetrokken worden, al zijn enkele neutrale aardetinten zoals beige en taupe vaak nodig om de balans te houden. Kraanwerk of andere kleine elementen in goud of brons vormen de luxueuze finishing touch.

Ontdek al onze collecties in de Vintage stijl

retro

De romantische stijl sublimeert de charme van vroeger. Hij heeft een uitgesproken voorkeur voor kranen, voor een vrijstaand bad en klassieke grepen en klinken.

Burgbad precision
A0522

hoge vensters

Luchtige gordijnen dempen het licht dat door de hoge vensters naar binnen komt. Opnieuw een manier om emoties de vrije loop te laten.

een opvallend kader

Spelen emoties de hoofdrol, dan is er geen plaats om dingen te verstoppen. Charme en hoffelijkheid zijn essentieel!

reliëf

Onderstrepen, benadrukken. De romantische stijl dringt aan, houdt aan en signeert.

Inda
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Je project begint vorm te krijgen, maar je kan professioneel advies gebruiken om de oplossing te vinden die perfect aansluit bij je wensen, beperkingen en budget?

Maak een afspraak