/getmedia/a4885a28-34b3-4be4-bc73-809549cc4243/header_industriel-lumen.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

De Industriële stijl

Industrial Chic is de tegenhanger van Boho Chic: uitgesproken stoer en mannelijk, strak georganiseerd rond duidelijke rechte lijnen en hoeken en met baksteen, beton en zwart staal als kenmerkende materialen. Al is er ook hier wel de nodige ruimte voor ruwe imperfectie in afwerking en textuur, zoals onbepleisterde bakstenen muren of betonnen oppervlakken met een grove korrel. Qua kleuren zwaaien zwart en donkergrijs ontegensprekelijk de plak. Een lijn die niet alleen in het kraan- en schrijnwerk wordt doorgetrokken, maar bijvoorbeeld ook in zwart badkamerkeramiek of douche- en kastkeuren in gefumeerd glas.

Ontdek al onze collecties in Industriële stijl

baksteen

Deze pretentieloze stijl is uitermate geschikt om ervoor te kiezen een bakstenen muur onafgewerkt te laten. Tip: wist je dat sommige bekledingen die in vochtige ruimtes worden gebruikt perfect baksteen nabootsen? Dat brengt heel wat nieuwe mogelijkheden voor je badkamerdecoratie met zich mee!


Inda
A16 2.0 - Design

zwart

Altijd aanwezig, nooit dominant. Wordt als accentkleur gebruikt voor bijvoorbeeld kranen, doucheprofielen of accessoires.

Xcross - Alape

massief hout

Robuust eist de aandacht op. Een natuurlijk, levendig materiaal dat warmte uitstraalt. 

metaal

Bij een industriële stijl is metaal onvermijdelijk. Het wordt gebruikt voor vensters, meubelpoten, spiegellijsten of douchewanden.

beton

Ziet er ruw uit, maar voelt aangenaam zacht en glad aan én is erg praktisch.

ixmo beton steen