/getmedia/7aea1b2f-1fc8-43ed-b990-14eff65e11c7/header-design-lupi.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

De Design stijl

“The details are not the details. They make the design.” De uitspraak van ontwerper Charles Eames lijkt perfect van toepassing op de designbadkamer. Hier is alles namelijk uitgepuurd, elk detail bekeken en goed overwogen, niets te veel of overbodig. Verlichting, wastafels en kraanwerk worden bijvoorbeeld naadloos ingebouwd, meubels zonder handgrepen uitgevoerd en knoppen en kranen zo minimalistisch mogelijk gehouden, met strakke profielen en matte uitvoeringen in zwart, goud of antraciet. Voor het overige zijn lijnen strak, oppervlakken glad en kleuren eenvoudig en eenduidig. Materialen zijn dan weer veelal rijk, met wastafelbladen, douchewanden, vloeren en soms zelfs volledige muren in opvallende natuursteen. De designbadkamer schuwt opvallende contrasten in ieder geval niet.

Ontdek al onze collecties in de Design stijl

zuiver minimalisme

Verbaast het je nog als je leest dat deze stijl geen tierlantijntjes verdraagt? Zuivere lijnen zijn essentieel en zorgen voor een perfect gestructureerde en ordelijke ruimte.Ocube - AquaPrestige
Facq Creation Luxus

neutrale kleuren

Design verheft zijn stem niet. Dankzij zijn natuurlijke autoriteit is dat niet nodig. Dus geen schreeuwerige kleuren, maar sobere tinten die het meubilair extra tot zijn recht laten komen.

QTime - AquaPrestige

natuursteen

Mooi zonder overheersend te zijn, natuurlijke charme zonder ook maar enige gekunsteldheid.

ingebouwde kranen

Overbodige zaken komen er niet in. Waarom zou je iets laten zien als het netjes kan opgeborgen worden?

Tulum by Starck - Duravit