/getmedia/c7358306-4cad-4b02-84f3-1612aaca8f8b/001-Centuria-STONE-COVER.jpg?width=4961&height=3512&ext=.jpg

De Boho Chic stijl - Ibiza

Ibiza staat symbool voor feestelijke en spontane zorgeloosheid. Combineer stoffen en kleuren, objecten van vroeger en nu en creëer een sfeer van natuurlijke vrijheid.

Ontdek al onze collecties in de Boho Chic stijl
Bois, roseau, bambou

hout, riet, bamboe

Houtsoorten die in deze stijl worden gebruikt, zijn zonder uitzondering licht, luchtig, flexibel en sterk tegelijkertijd. Ze garanderen een natuurlijke lichtheid in je badkamer.

Centuria

licht

Licht is even noodzakelijk als lucht, altijd op een subtiele manier aanwezig. Het zorgt voor een zachte, luchtige sfeer die je nog kan versterken door voor witte muren te kiezen.

oud en nieuw

De boho chic-stijl combineert op een nonchalante manier een beetje nostalgie met het comfort van vandaag.

gedrukte motieven

Het lijkt wel alsof deze motieven wat achteloos of per ongeluk op de muur of op de grond zijn beland, maar geloof dat niet! Ze bepalen wel degelijk het ritme van je badkamer.

Kleuraccenten

Terug naar onze roots, naar aardse krachten, naar onze herkomst! Terracotta, bruin, oker, roest - zowel de meest lichte als uitgesproken donkere tinten vind je in overvloed terug.

Unique
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Je project begint vorm te krijgen, maar je kan professioneel advies gebruiken om de oplossing te vinden die perfect aansluit bij je wensen, beperkingen en budget?

Maak een afspraak
;