/getmedia/0f66bc5a-6b50-4671-bee4-1dfe20f2ac3c/BohoHeader.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

De Boho Chic stijl - Ibiza

Ibiza staat symbool voor feestelijk, spontaan leven zonder zorgen. Oud en nieuw komen hier samen: in deze lichte stijl worden materialen, kleuren en voorwerpen uit het verleden en het heden op een ontspannen elegante manier gecombineerd. Hout, riet en bamboe verzekeren de ruimte van een natuurlijke lichtheid. De kleuren – terracotta, bruin, oker, roest - en drukke designs maken de terugkeer naar de aarde als oorsprong van alles compleet. Een vleugje nostalgie en resoluut modern comfort in een vrolijke, vrije sfeer.

Ontdek al onze collecties in de Boho Chic stijl
Hout, riet

hout, riet, bamboe

Houtsoorten die in deze stijl worden gebruikt, zijn zonder uitzondering licht, luchtig, flexibel en sterk tegelijkertijd. Ze garanderen een natuurlijke lichtheid in je badkamer.

Centuria

licht

Licht is even noodzakelijk als lucht, altijd op een subtiele manier aanwezig. Het zorgt voor een zachte, luchtige sfeer die je nog kan versterken door voor witte muren te kiezen.

natuur en zuiderse invloeden

De accessoires zorgen voor een final touch van je badkamer.

Unique Delpha
Unique

gedrukte motieven

Het lijkt wel alsof deze motieven wat achteloos of per ongeluk op de muur of op de grond zijn beland, maar geloof dat niet! Ze bepalen wel degelijk het ritme van je badkamer.

Kleuraccenten

Terug naar onze roots, naar aardse krachten, naar onze herkomst! Terracotta, bruin, oker, roest - zowel de meest lichte als uitgesproken donkere tinten vind je in overvloed terug.

Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Je project begint vorm te krijgen, maar je kan professioneel advies gebruiken om de oplossing te vinden die perfect aansluit bij je wensen, beperkingen en budget?

Maak een afspraak