/getmedia/0f66bc5a-6b50-4671-bee4-1dfe20f2ac3c/BohoHeader.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

De Boho Chic stijl

Boho staat voor bohémien, en dus mag een interieur of badkamer in Boho Chic best wat speelser ingericht worden. Zuiderse invloeden en een vrouwelijke touch zijn nooit ver weg, de spontaneïteit overheerst en warm daglicht brengt alles samen. Natuurlijke materialen zoals hout en riet zijn hier niet weg te denken, maar ook klei of een ruwe bepleistering creëren een gepaste aardse sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een opbouwlavabo met getextureerde afwerking of grof geweven badlinnen. Veel meer nog dan om kleur - een combinatie van zowel lichte als donkere zand-, aarde- en terracotta-tinten - draait het bij de Boho Chic stijl immers om textuur en tactiliteit. Een combinatie van gladde materialen zoals het klassieke badkamerkeramiek met ruwere oppervlakken zoals rieten kastdeurtjes of matte mozaiëktegels houdt de badkamer warm en spannend.

Ontdek al onze collecties in de Boho Chic stijl
Hout, riet

hout, riet, bamboe

Houtsoorten die in deze stijl worden gebruikt, zijn zonder uitzondering licht, luchtig, flexibel en sterk tegelijkertijd. Ze garanderen een natuurlijke lichtheid in je badkamer.

Claire Voie - Sanijura

licht

Licht is even noodzakelijk als lucht, altijd op een subtiele manier aanwezig. Het zorgt voor een zachte, luchtige sfeer die je nog kan versterken door voor witte muren te kiezen.

natuur en zuiderse invloeden

De accessoires zorgen voor een final touch van je badkamer.

Unique Delpha
Unique

gedrukte motieven

Het lijkt wel alsof deze motieven wat achteloos of per ongeluk op de muur of op de grond zijn beland, maar geloof dat niet! Ze bepalen wel degelijk het ritme van je badkamer.

Kleuraccenten

Terug naar onze roots, naar aardse krachten, naar onze herkomst! Terracotta, bruin, oker, roest - zowel de meest lichte als uitgesproken donkere tinten vind je in overvloed terug.

Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Je project begint vorm te krijgen, maar je kan professioneel advies gebruiken om de oplossing te vinden die perfect aansluit bij je wensen, beperkingen en budget?

Maak een afspraak