Slim productSanijura

Handdoekradiator Solis

Ultra-design radiator die comfort en functionaliteit combineert

 • Radiator :

  1076,90 € Incl. btw890,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
  Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 943,40 € zijn.
  REF. 100208Op bestelling
  Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom
 • Handdoekhouder :

  83,49 € Incl. btw69,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
  Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 73,14 € zijn.
  REF. 100209Op bestelling
  Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom
Dit product wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

Gebaseerd op het principe van verwarming door lange infraroodstraling, zorgt Solis voor een gevoel van comfort en welzijn dat net zo aangenaam is als de streling van een zonnestraal.


Comfort op zijn eenvoudigst!

Met zijn extra dunne dikte van 40 mm en twee afwerkingskeuzes (spiegelglas of gekleurd glas in 39 lakken) is de Solis-radiator een verrijking voor je interieur en het perfecte compromis om je elektriciteitsverbruik te verminderen zonder in te boeten aan wooncomfort.

De Solis is chique en praktisch tot in het kleinste detail en kan worden uitgerust met maximaal 4 handdoekbeugels. De handdoekbeugel is verkrijgbaar in chroom of mat zwart.Solis
Solis
Solis

Welzijn tot op de graad nauwkeurig!

De ruimtebesparende Solis is ontworpen voor zowel kleine als grote badkamers en kan worden aangepast aan je omgeving en de stijl van je badkamer.

Met een spiegelende of gekleurde voorkant, met of zonder handdoekrek, houdt Solis ook de luchtvochtigheid op peil die nodig is voor een goede luchtkwaliteit. Dit doet ze aan de hand van infraroodtechnologie die geen zuurstof verbruikt en geen koolstofdioxide uitstoot, wat helpt om de ecologische voetafdruk van je huis te verkleinen.


Solis
Solis

Een zachte warmte voor onmiddellijk thermisch comfort. Solis detecteert wanneer deuren worden geopend en keert automatisch terug naar de geprogrammeerde instelling, dankzij zijn oppervlakteverwarmingsvermogen en draadloze programmeerbare draadloze thermostaat. 

Met een spiegelende afwerking met anticondens of een van de 39 beschikbare gekleurde glasafwerkingen is de Solis-radiator het ideale accessoire om je 's ochtends op te maken. Of een echt decoratief element dat past bij de kleur van je meubels.