Facq Creation

Meubelreeks Luxus

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Luxueus genieten made in Belgium

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

Het meubel Luxus

kenmerkt zich door de handgemaakte U-verlijming in witte Solid Surface van 0,9 cm dik. Deze feature zorgt voor een naadloze overgang van wastafel naar onderkast en geeft het meubel een strak minimalistisch design. Kies het aantal en de positie van uw waskommen en personaliseer uw ladefronten met Solid Surface, matte lak, fineer of warme melamine houtdecors. Luxus is perfect te combineren met de Thin Line spiegel of spiegelkast.

THIN LINE SPIEGEL
Het zit allemaal in het detail met deze Solid Surface contour en deze naadloze overgang naar de LED bar


Kleuren

en materialen

Wild oak
Walnut structure
Black wood
Elegant brown
Wit gelakt
Zwart gelakt
Light oak
Wit

Solid Surface

Solid surface is een robuust materiaal met een luxueuze matte look en feel. Het materiaal is in de kern gekleurd, krasbestendig en is toch een warm aanvoelend materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Door toevoeging van natuurlijke pigmenten is Solid Surface in verschillende kleuren en tinten te vervaardigen. Solid Surface is bestand tegen verschillende fysische invloeden en zijn oppervlak is volledig ondoordringbaar. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor interieurs waar hygiëne en strak design belangrijk zijn.