NieuwKaldewei

Vrijstaand bad Oyo Duo

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom
Materiaal : Staal
Vorm : ovaal

De nieuwe OYO DUO van KALDEWEI is ideaal om de ruimte om te toveren tot een moderne private spa

Wist je dat naar ronde vormen kijken een stressverlagend effect heeft? Dat komt omdat rondingen associaties met de natuur en een gevoel van geborgenheid oproepen

Met een vrijstaand ligbad met afgeronde vorm verander je je badkamer in een toevluchtsoord van rust en ontspanning. De nieuwe OYO DUO van KALDEWEI is ideaal om de ruimte om te toveren tot een moderne private spa. Het gracieuze dubbelwandige ligbad is volmaakt in zijn eenvoud en de ruime binnenzijde staat garant voor uitstekend ligcomfort. Dankzij zijn symmetrische vorm, identieke welvingen en centrale afvoer is de OYO DUO geschikt om alleen of met z’n twee te baden.

Het eivormige bad verenigt vorm en functionaliteit. Voor het ontwerp werkte KALDEWEI samen met de gerenommeerde Duitse designer Stefan Diez, die zich liet inspireren door de Japanse porseleinfabricage. Het resultaat is een ligbad met een vloeiende organische vorm dat door zijn tijdloze elegantie harmonieus in iedere badkamerstijl past.

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

Luxe, kwaliteit en duurzaamheid

Met de creatie van de OYO DUO toont KALDEWEI aan dat uitzonderlijk design en duurzaam ondernemen hand in hand kunnen gaan. Het unieke ligbad is meer dan een stijlvol badkamermeubel, omdat het een luxueuze uitvoering met het verantwoord gebruik van grondstoffen combineert. 

De OYO DUO is namelijk vervaardigd uit 100% recyclebaar geëmailleerd KALDEWEI staal dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Omdat alle onderdelen heropgenomen kunnen worden in de materialenkringloop, past het bad perfect binnen het concept van een circulaire economie en dus ook bij de LUXSTAINABILITY-filosofie van KALDEWEI.


Oyo Duo

Beschikbaar in meerdere kleuren : wit, mat zwart, warm & cool grey

Oyo Duo