/getmedia/4ea91515-2084-42b2-842b-e7ac224bb83d/header_scandinave_23.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

De Scandinavische stijl

In de badkamer vertaalt zich dat in een harmonieus en mat kleurenpalet waarin wit de bovenhand haalt, maar meubels in bleek, natuurlijk hout of een neutrale pasteltint de nodige warmte toevoegen. Al kan gerust ook de wastafel of de betegeling voor een ingetogen accent zorgen. Ronde vormen, vloeiende lijnen en afgeronde hoeken creëren een gevoel van rust en elegantie, terwijl planten, tapijten en houten accessoires extra zachtheid introduceren. Overdrijven is in het Scandinavisch interieur in ieder geval niet aan de orde. Alles draait om lichtheid, visuele rust en harmonie. Ook natuurlijk daglicht is hier dan ook niet te versmaden.

Ontdek al onze collecties in Scandinavische stijl
Burgbad

Licht hout

Lichte kleuren die de nerven van het hout zichtbaar laten, voor een rustige en ontspannende omgeving.

Burgbad

Lichte meubels

De waskom straalt een bijna onwerkelijke lichtheid uit en staat op een meubel met elegante pootjes. De badkuip heeft afgeronde lijnen en voelt zacht en beschermend aan.

Zachte kleuren

Zowel voor de muren, de vloer als voor de meubels worden zachte en delicate pasteltinten gebruikt. Alweer om een rustgevende sfeer te verzekeren, waar geen plaats is voor agressiviteit. 

Natuurlijk licht

Natuurlijk licht is overvloedig aanwezig in Scandinavische badkamers. Geven je vensters uit op een groene omgeving, dan zorgt die natuur voor een extra frisse toets.

Evasion Depha
Laat je gidsen

Maak een afspraak voor persoonlijk advies!

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Je project begint vorm te krijgen, maar je hebt professioneel advies nodig om de oplossing te vinden die perfect aansluit bij je wensen, beperkingen en budget?

Maak een afspraak