Grundfos

Hydrofoorpomp Scala 2

REF. 981607Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter

Grundfos - SCALA 2 3-45

Met de Grundfos SCALA2 ben je zeker van een stille alles-in-één boosterpomp. De Grundfos SCALA2 kan op elk gewenst moment een goede waterdruk leveren voor alle kranen in je woning. Zelfs wanneer er meerdere kranen of douches tegelijk lopen. De Grundfos SCALA2 is een pomp, motor, tank, sensor, aandrijving en terugslagklep in één compacte unit. De Grundfos SCALA2 beschikt over een intelligente pompbesturing, die de capaciteit automatisch aanpast aan de voordruk en het waterverbruik. Dankzij de watergekoelde motor van de Grundfos SCALA2, is het ook één van de stilste boosters op de markt.
    

  • Met de SCALA2 van Grundfos ben je zeker van een betrouwbare werking: Droogloopbeveiliging, maatregelen tegen pendelen.
  • De beste keuze voor woongebouwen met maximaal 3 verdiepingen en 8 kranen. Deze pomp kan ook ingezet worden als regenwaterpomp (voor het gebruik van regenwater in huis) of als beregeningspomp om je tuin te beregenen. 
  • Betrouwbare werking: Droogloopbeveiliging, maatregelen tegen pendelen.
  • Beschikt over een watergekoelde motor en dus geluidsarm.
  • Door de intelligente pompbesturing wordt de werking van de pomp automatisch aangepast indien nodig. Zo ben je altijd zeker van een perfecte waterdruk.