Ga voor een speelse badkamerinrichting met een subtiele kleurenmix | Facq
Facq

Ga voor een speelse badkamerinrichting met een subtiele kleurenmix 

Categorie: Inspiratie

Ben je van plan om een nieuwe badkamer in te richten, maar weet je nog niet welke stijl je wil? Hou je van zowel felle als minder felle kleuren? Ga voor een speelse badkamerinrichting en maak de ideale mix!

Speelse accessoires

Om ervoor te zorgen dat een badkamer speels oogt, zijn accessoires heel belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een grappig douchegordijn met print. Ook een leuke toiletbril met een dieren-of landschapsprint behoort zeker tot de mogelijkheden. Integreer bovendien toffe badspeeltjes, zoals badeendjes of bruistabletten in verschillende vormen en kleuren. Kies voor een kleurrijke tandenborstelhouder, zeephouder, toiletborstel, handdoeken en matjes. Geef ten slotte de muur en vloer een neutrale kleur. Instant ‘happiness’ verzekerd!

Gebruik van tegels

Of je nu een klassieke, moderne of speelse badkamer wil creëren, de uitstraling is afhankelijk van de tegels die je gebruikt. Dat geldt zowel voor wandtegels als vloertegels. Diagonaal gelegde tegels met afwisselende kleuren zorgen voor een speels effect. Ook mozaïektegels zorgen voor een speelse look in je badkamer -of het nu vierkante, zeshoekige of ronde mozaïeksteentjes zijn.

Accentmuur

Daarnaast behoort een accentmuur ook tot de mogelijkheden. Schilder één muur in een opvallende kleur en geef de rest van de badkamermuren een neutrale kleur. Maak een combinatie van tegels en muurverf voor een nóg speelser effect.

Badkamermeubels

Niet alleen de kleuren van de muren in de badkamer zorgen voor een speels effect. Ook het type meubel dat je kiest, kan voor een speelse twist zorgen. De collectie van Il Bagno bestaat bijvoorbeeld uit meubels in verschillende kleuren en met afgeronde lijnen. Ideaal dus!

Kleurrijke radiator

“Radiatoren zijn saai”, hoor ik je denken. Maar niets is minder waar. Er bestaan ook kleurrijke radiatoren in verschillende vormen en maten, die bij elke badkamer passen. Zo tover je een neutrale badkamer meteen om in een speelse badkamer zonder schreeuwerig over te komen.

Bekijk ons assortiment en kies de mooiste producten om je badkamer op te fleuren! 

#badkamer kleuren #badkamer inrichten   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: