/getattachment/00783713-dd76-4874-8c18-f5c78f4d00a1/SDB_avantapres_head.jpg?lang=fr-BE&width=1640&height=580&ext=.jpg

Vind inspiratie voor je badkamerrenovatie bij deze voor en na projecten

Kan jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor je badkamer-, verwarmings- of hernieuwbare energieproject? Ben je op zoek naar oplossingen voor een kleine badkamer, inspiratie voor een scandinavische, industriële of moderne inrichting, oplossingen voor een klein budget of mogelijkheden voor een levensloopbestendige badkamer? Wij hebben een antwoord op elke vraag, voor elke stijl en elk budget! Haal alvast inspiratie uit deze Facq-projecten.

1 – Van een oude naar een complete zen badkamer

Tover je verouderde badkamer om in een volledig nieuw zen exemplaar. Door het gebruik van zachte materialen zoals hout, neutrale kleuren en zwarte accenten creëer je een scandinavische look en een badkamer die rust uitstraalt. De ingebouwde nissen en LED verlichting geven er nog een extra wellness-touch aan.

2 – Kleine badkamer omtoveren tot een frisse ruimte

Heb je niet al te veel ruimte in je badkamer en wil je ze renoveren om de ruimte te optimaliseren? Fris de ruimte op door een strak meubel te installeren, een inloopdouche en vooral handige accessoires en een kolomkast zodat alles mooi opgeborgen kan worden.

Scandinave

3 – Je badkamer vervangen voor meer veiligheid en comfort

Wil je je badkamer vernieuwen en tegelijk klaarstomen voor de toekomst? Er bestaan genoeg subtiele oplossingen om een badkamer veiliger en toegankelijker te maken voor senioren of personen met beperkte mobiliteit. Je hoeft daarom zeker niet in te boeten op stijl!