Grohe

Douche-WC Sensia® Arena

3718,29 € Incl. btw3072,97 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 3257,35 € zijn.
REF. 577153Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Ontdek een nieuwe visie op hygiëne

Geniet van de vele voordelen:

  • perfecte lichaamsreiniging
  • ultieme toilethygiëne
  • persoonlijk comfort.

Ervaar een nieuw gevoel van schoon en fris met de Grohe Sensia Arena douche-WC met een slank design en zelfreinigende technologie

Ontdek een nieuw niveau van persoonlijke verzorging en reiniging met dit toilet in Japanse stijl dat een combinatie is een van een toilet en een bidet, maar met veel meer extra functies. Dit technologisch geavanceerde toilet heeft twee aparte zelfreinigingssproeikoppen waarbij je de positie, kracht en temperatuur kunt aanpassen, met een oscillerende douche- en massagestraal en een droger met warme lucht. Maak een toiletbezoek aangenaam met kenmerken ontworpen voor comfort, waaronder het automatisch openen van de zitting en het deksel en een krachtige straal die de hele pot reinigt.

GROHE TRIPLE VORTEX

Contrairement aux WC traditionnels, le système innovant Triple Vortex de GROHE amplifie la puissance de la chasse en créant un tourbillon sur toute la surface de la céramique la nettoyant en profondeur. Le nettoyage est si puissant qu’il ne reste aucune impureté dès le premier passage de la chasse. Malgré sa puissance étonnante, la chasse ne nécessite que très peu d’eau pour être efficace.

Sensia Arena

GROHE AQUACERAMIC

Een innovatie die van de GROHE Sensia Arena een uitzonderlijke smetteloze plek maakt. GROHE AquaCeramic creëert een gladde hydrofiele laag op het keramische oppervlak zodat vuil en kalk niet kan vasthechten. Dat betekent dat er geen residuen achterblijven na spoeling. Dit houdt je toilet altijd hygiënisch schoon!