/getmedia/a4885a28-34b3-4be4-bc73-809549cc4243/header_industriel-lumen.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

De Industriële stijl - New York

De New Yorkse lofts zijn de ideale inspiratiebron voor elke badkamer met karakter. Deze stijl komt recht uit het industriële tijdperk en combineert perfect vintage en moderniteit dankzij de geslaagde alliantie van ruwe en edele materialen en een sober decor. Massief hout brengt leven en warmte in de kamer. Voor ramen, meubelpoten, spiegellijsten en douchewanden wordt metaal gebruikt. Op de muren of vloer komt beton terug, voor een zacht en glad oppervlak. Baksteen garandeert een originele look die niets te verbergen heeft. Voeg nog enkele zwarte accessoires en armaturen toe en je krijgt het gevoel van een grote, open en lichte ruimte in een robuuste, onwankelbare omgeving.

Ontdek al onze collecties in Industriële stijl

baksteen

Deze pretentieloze stijl is uitermate geschikt om ervoor te kiezen een bakstenen muur onafgewerkt te laten. Tip: wist je dat sommige bekledingen die in vochtige ruimtes worden gebruikt perfect baksteen nabootsen? Dat brengt heel wat nieuwe mogelijkheden voor je badkamerdecoratie met zich mee!


style industriel
zwart

zwart

Altijd aanwezig, nooit dominant. Wordt als accentkleur gebruikt voor bijvoorbeeld kranen, doucheprofielen of accessoires.

zwarte kraan hansgrohe

massief hout

Robuust eist de aandacht op. Een natuurlijk, levendig materiaal dat warmte uitstraalt. 

metaal

Bij een industriële stijl is metaal onvermijdelijk. Het wordt gebruikt voor vensters, meubelpoten, spiegellijsten of douchewanden.

beton

Ziet er ruw uit, maar voelt aangenaam zacht en glad aan én is erg praktisch.

ixmo beton steen