FavorietInda

Meubelreeks Indissima

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom
Stijl : Industrieel

Esthetiek, essentie en strakke lijnen.Design by Matteo Thun & Antonio Rodrigez

Een collectie die onmiddellijke functionaliteit combineert met essentiële esthetiek, waarbij verschillende materialen zoals hout en staal worden benadrukt: een perfect partnerschap om een minimalistische sfeer te creëren zonder de ziel en het hart te verliezen.

De badkamer is zonder twijfel een onmisbare ruimte in onze woningen. Daarom biedt Inda diverse combinaties in verschillende productcategorieën om je badkamer op een esthetische manier in te richten. Douchewanden, meubels en accessoires zijn perfect op elkaar afgestemd.

 

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:


Elegante, moderne en minimalistische sfeer

Indissima van Inda combineert architectuur en een pure stijl. Architect en ontwerper Matteo Thun speelde met illusies en wekt zo de indruk dat de wasbakken zweven. Dankzij de combinatie van verschillende materialen, zoals hout en staal, zorgt Indissima voor een lichte look, flexibiliteit en elegantie in de badkamer.


Indissima
indissima


De spiegels en verlichting hebben een eenvoudig, licht en functioneel design afgestemd op het elegante en geraffineerde assortiment.
De zwarte kleur van het staal zorgt voor een zekere harmonie en een industriële, trendy stijl. Voor de totale look wordt deze kleur gebruikt op de draadvormige hoge constructies van de console in geborsteld staal, net als de wasbak in staal, de combinatie met muuraccessoires boven de kraan en het toilet. Zo tovert men de badkamer om tot een echt dressoir.


Indissima

Indissima van Inda, minimalisme en functionaliteit in één collectie.

Het Italiaanse achtervoegsel “issima” verwijst naar een hoger kwaliteitsniveau. In dit geval staat het voor de unieke look van de collectie, alsook voor de knowhow van het merk dat drie productgamma’s aanbiedt: meubels, douchewanden en accessoires. Dankzij de elegante uitstraling en functionaliteit van de Inda-producten, waant men zich in een luxehotel.


Indissima
indissima