/getmedia/5826fbd8-d50f-4d87-ae19-0c844af6d51d/Header-verwarming.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

Hoe jouw badkamerradiator te kiezen

Kies de radiator voor je badkamer op basis van drie criteria: zijn vermogen voor een aangename warmte. Zijn veelzijdigheid, om ook je handdoeken te verwarmen en te drogen. En, niet onbelangrijk, zijn stijl en kleur om bij jouw woonwensen te passen.

Inrichting verwarming

Precies wat je nodig hebt

De belangrijkste functie van een radiator is uiteraard om kamers aangenaam warm te maken. Het eerste criterium voor de keuze van een radiator is dus zijn vermogen: niet te laag, zodat hij geen moeite heeft om je badkamer goed te verwarmen, en ook niet te hoog, zodat hij niet onnodig veel energie verbruikt. Met andere woorden, de radiator moet perfect geschikt zijn voor je badkamer.

Veelzijdig 

Een badkamerradiator verschilt duidelijk van zijn broertjes in de andere kamers van je huis. Omdat de badkamer over het algemeen een kleinere ruimte is, kies je best een radiator die verschillende functies vervult, zoals bijvoorbeeld ook het drogen en opwarmen van je handdoeken. Sommige radiatoren kan je zelfs uitrusten met opbergaccessoires. Heel praktisch!

Jouw stijl

Ten slotte moet je de stijl en de kleur kiezen die aansluiten bij jouw smaak. Inspiratie vind je zeker in deze catalogus op de pagina’s met de trends van 2022. Je vindt zeker een stijl die bij jou past!

Bezoek ons Groene Huis

Een innovatieve ervaring wacht op je in onze showrooms

Dankzij onze interactieve showroomervaring ontdek je alle oplossingen om je huis en badkamer energie- en waterbesparend te maken. Een innovatieve toepassing, die je helpt bij het maken van de beste keuze!

 

Vind een showroom
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak