/getmedia/29f086e0-702c-42ae-aa9e-5784a26fe1c0/Header-keuken.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

Inspiratie voor jouw keukenontwerp

De keuken is de leefruimte bij uitstek. Het vraagt best wat denkwerk om er een goed ontwerp voor te maken. Wij geven je alvast enkele tips.

Inrichting keuken

Maak het je makkelijk 

Gebruiken, onderhouden, opbergen. Alles moet even makkelijk zijn in je keuken. Kies dus voor een praktische, aangename inrichting. Zorg ervoor dat je altijd vlot bij alle meubels en toestellen kan, zonder hindernissen en zonder dat je zesendertig keer over en weer moet lopen. 

Kies, naast een goede algemene indeling, voor oplossingen die je het leven makkelijk maken. Een stevige spoelbak bijvoorbeeld, die onderhoudsvriendelijk is en bestand tegen schokken en krassen, of een kraan met een handdouche waardoor je veel meer speling hebt in de keuken, of - als je linkshandig bent - een afdruiprek aan de linkerkant van de spoelbak. 

Een plaats waar je leeft

Vergeet niet dat de keuken een plaats is waar je veel tijd doorbrengt. Om te koken, maar ook om te praten, te ontmoeten, te overleggen, te lachen en te huilen. Het is daarom belangrijk dat jouw keuken weerspiegelt hoe jij en je gezin leven. Geef er een persoonlijke toets aan - met bloemen, een fruitmand, een mooie lamp, ... en de kleuren die het beste passen bij de sfeer en de energie in je huis. 

Inrichting keuken
Newsletter

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en promo's...

Abonneer je op onze maandelijkse newsletter

Schrijf je in
Laat je inspireren

Vind je Showroom

Voor al je wensen, laat je inspireren door onze inrichtingsmogelijkheden.

Onze Showrooms