Giacomini

De Giacomini thermodynamische boiler

3811,50 € Incl. btw3150,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 3339,00 € zijn.
REF. 321094Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter

Thermodynamische boiler

Aantal liters

Dit product wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

De HPWSBE warmwaterboiler bestaat uit een roestvrijstalen warmwaterboiler en een geïntegreerde lucht/water-warmtepomp. De lucht/water-warmtepomp produceert sanitair warm water uit de omgevingslucht (op voorwaarde dat de omgevingslucht aan de vereiste criteria voldoet), eventueel via luchtkanalen met een diameter van 160 mm of 190 mm.

Als optie kan een extra externe warmtebron (bijvoorbeeld een boiler of zonnepanelen) worden aangesloten op de warmtewisselaar van de warmwatertank. De HPWSBE warmwaterboiler is uitgerust met de functie PV Ready, waarmee de inhoud van de boiler tot een hogere temperatuur kan worden verwarmd zodra de omvormer van de fotovoltaïsche panelen een contact activeert.