Radson

Ventilatorconvector IVector S2

1813,45 € Incl. btw1498,72 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 1588,64 € zijn.
REF. 858602Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter
Dit product wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

De Radson iVector S2 ventilatorconvector is een veelzijdige unit die een grote installatieflexibiliteit biedt, inclusief inbouw, wandmontage en plafondmontage. Deze ventilatorconvector is vooral handig tijdens de zomermaanden, omdat hij in combinatie met een omkeerbare warmtepomp ook het interieur kan koelen.

Verkrijgbaar met of zonder omkasting en in vijf verschillende lengtes, is de iVector S2 een flexibele verwarmings- en koeloplossing voor je huis of kantoor.

Gerealiseerde projecten :

Ivector
Ivector
Ivector

HOOR... STILTE

Eindelijk, een ventilatorconvector die innovatieve oplossingen biedt voor verwarmings- en koelsystemen. Dankzij de ingenieuze en zeer nauwkeurige regeling biedt de iVector S2 het hele jaar door een optimaal comfort. Hij is uitgerust met een hoogefficiënte gelijkstroommotor waarvan de ventilatorsnelheid wordt geregeld via analoge PID-modulatie, wat lawaai en trillingen aanzienlijk vermindert. Alle Radson ventilatorconvectoren zijn ontworpen om het geluidsniveau zo laag mogelijk te houden. 


GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING 

Met de regeling (inbouw of wandmontage) kun je op een gebruiksvriendelijke manier het gewenste klimaat voor elke ruimte creëren. Dus zelfs in de zomer, bijvoorbeeld in combinatie met een warmtepomp, is het mogelijk om in de koelmodus te werken en kamers te koelen zonder een extra airconditioningsysteem te gebruiken. Met de eenvoudige Smart Touch-bediening kun je de ideale temperatuur kiezen en handmatig verschillende functies selecteren. Bovendien kan de iVector S2 ook worden bestuurd door moderne gebouwbeheersystemen via de 0-10V kaart, zodat hij centraal kan worden bewaakt.


ELEGANT ONTWERP

Esthetisch en elegant, het slanke ontwerp van de iVector S2 maakt een discrete installatie mogelijk zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Verzonken of aan de muur of aan het plafond gemonteerd, de iVector S2 past perfect in zijn omgeving. Bovendien gebruik je de unit zowel om te koelen als verwarmen en is hij combineerbaar met vloerverwarming.


Ivector