Ontdek ons duurzaam huis

Ontdek ons duurzaam 3D-huis en klik op de bolletjes voor meer informatie over elk product.

Ontdek

onze oplossingen

Hernieuwbare energie

De lucht, de zon en de aarde voorzien je huis gratis van energie! De calorieën die nog aanwezig zijn in de lucht of de aarde worden opgevangen door een warmtepomp en afgegeven aan je radiatoren. Met een thermodynamische boiler geldt hetzelfde voor het warme water in je douche. Kortom, een warmtepomp kan alles wat je verwarmingsketel kan! Neem het voortouw: stap af van fossiele brandstoffen en geniet van een comfortabele warmte.

Ontdek

Duurzaam verwarmen

Minder energie voor hetzelfde warme gevoel! Met vloerverwarming en lage temperatuur-radiatoren bespaar je meer dan 10% op je energiefactuur!

Ontdek

Ventilatie

Ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat en is daarnaast ook energiezuinig. Het kan tot 90% van de warmte in huis terugwinnen en zorgt tegelijk voor gezonde lucht! Elimineer onaangename geuren, waterdamp en verzadigde lucht, en beheer nauwkeurig de luchtverversing.

Ontdek

Regenwater recuperatie

Regenwater kan tot 60% van je waterbehoefte dekken! Je kunt het gebruiken voor het toilet, voor je wasmachine, om planten water te geven, enz. Je verzamelt regenwater in een regenput en gebruikt het later opnieuw dankzij een pomp, vuilwerende filters en een speciaal watercircuit. Dus, waar wacht je op? Start vandaag nog!

Ontdek

Waterbehandeling

Zachter leidingwater is goed voor de levensduur van je sanitaire installaties en je energieverbruik. Met een waterontharder voorkom je energievretende en schadelijke kalkaanslag op leidingen en apparaten. Wist je bijvoorbeeld dat 1 mm kalkaanslag het energieverbruik met 10% verhoogt? 

Ontdek

Smart Home

Domotica is een grote hulp om je huis praktischer, veiliger en efficienter te maken: slimme thuisoplossingen zoals geconnecteerde thermostaten en kranen zorgen ervoor dat je precies kunt verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Hetzelfde geldt voor je warm water: als je over een geconnecteerde boiler beschikt, kun je vanop vakantie de afwezigheidsmodus activeren en zo verspilling van energie voorkomen!

Ontdek
Oplossingen

voor elk seizoen

Het is mogelijk om het behoud van onze planeet te garanderen voor toekomstige generaties en tegelijkertijd een comfortabele en zuinige omgeving voor onszelf te creëren. Laat je inspireren door onze seizoenen en kom praten met een van onze Groene Huis-adviseurs.

Wist je dat?

Doe de quiz!

Test je kennis en ontdek al onze tips om water en energie te besparen.

Start de quiz
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends, advies... alles wat je nodig hebt voor een groener, duurzamer huis.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in