/getmedia/89782522-4526-42fc-8bf9-986eab81acb5/Zehnder-elektr-radiatoren-banner.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

Snel en makkelijk elektrisch verwarmen met Zehnder

Bij het kiezen voor een verwarmingssysteem wordt er nog niet altijd meteen aan elektrische verwarming gedacht. Elektrische radiatoren zijn nochtans een ideale oplossing bij nieuwbouw en renovatie, zéker in combinatie met zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. Zehnder biedt een breed gamma aan elektrische radiatoren in allerlei kleuren en modellen. Voor duurzaam verwarmen in stijl!

Volledig elektrisch verwarmen: een duurzame keuze

Als je je woning volledig elektrisch verwarmt met een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming voor de benedenverdieping, zijn elektrische radiatoren dé perfecte aanvulling voor de andere ruimtes in huis. En enorm energiezuinig wanneer je je energie opwekt met zonnepanelen. Zo betaal je geen kilowatt te veel aan energie!Zehnder Forma


Gemakkelijk te installeren

De installatie van een elektrische radiator verloopt snel en gemakkelijk: bevestigen aan de muur, de stekker in het stopcontact steken en klaar. De klus is zo geklaard. Geen slijpwerk of aanleg van leidingen nodig dus; alles wat je nodig hebt is een stopcontact.


Elektrische radiatoren voor elk interieur

Ook het esthetische telt natuurlijk mee. Gelukkig is er heel wat keuzevrijheid wat elektrische radiatoren betreft. Zehnder heeft een uitgebreid assortiment elektrische radiatoren met meer dan genoeg keuze aan modellen en kleuren. Je vindt er vast een radiator die past bij het interieurconcept dat jij in gedachten hebt!

Zehnder Ribbon


Gezellig warm, waar en wanneer jij dat wilt

Door een elektrische radiator te plaatsen, heb je in álle ruimtes snel een comfortabele warmte. Ook daar waar de vloerverwarming niet of niet voldoende verwarmt. Een elektrische radiator is vooral geschikt voor de kamers waar je minder vaak komt doorheen de dag, maar waar je het wel op korte tijd gezellig warm wilt (denk aan de bad- en slaapkamer of een zolder). Functies zoals automatische openraamdetectie en aanwezigheidsdetectie zorgen voor extra energiebesparing, zodat de radiatoren niet onnodig energie verbruiken. Handig!Zehnder Universal