De trends voor je toilet

1. Een mat exterieur

Terwijl de binnenkant van de toiletpot sprankelend schoon glanst, is de buitenkant afgewerkt met een matte coating voor een nooit gezien elegant effect. Wit of antraciet, de keuze is aan jou.

Duravit Me By Strack

2. Hygiëne op z'n Japans

De douche-wc kent een steile opgang en vind je niet langer alleen in hotels, maar ook bij je thuis. Zo kan iedereen ten allen tijde genieten van een perfecte persoonlijke hygiëne.

Geberit Aquaclean Mera

3. Met oog voor detail

Deze bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan maten, ontwerpen, kleuren en afwerkingen. Zo kan je je eigen stijl probleemloos harmonieus doortrekken.

Grohe Sensia Arena
Villeroy & Boch Twist Flush

4. Voor een maximale netheid

Met dit systeem is dankzij de krachtige waterspoeling perfecte hygiëne gegarandeerd. Bovendien krijg je het lage waterverbruik er als bonus bij: je verbruikt 3, 4 of 5 liter, wat een waterbesparing tot 19.700 liter kan betekenen voor een gezin van 4 personen. 

5. Rechthoekig

Designers zullen ons altijd blijven verbazen. Hun fantasie raakt immers nooit uitgeput: tegenwoordig vind je zelfs erg hippe rechthoekige toiletten.

Duravit Viu

6. Kleur

Deze handenwasser, die in verschillende kleuren en met een glanzende of matte afwerking verkrijgbaar is, zorgt voor een vleugje vrolijkheid in je toilet.

Inda Lilliput
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Newsletter

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en promo's...

Abonneer je op onze maandelijkse newsletter

Schrijf je in
;