De trends voor je kranen

Kranen zijn veel meer dan enkel accessoires die worden gekozen vanwege hun functionaliteit. Dankzij een verrassende verscheidenheid aan materialen, kleuren en vormen spelen ze een belangrijke rol bij het personaliseren van je badkamer.

Glove

1. De slimme kraan

Of wanneer technologie rijmt met ecologie. Deze automatische handsfree kraan garandeert een betere hygiëne en vermindert het energieverbruik. Bovendien ziet ze er erg elegant uit en past ze dus perfect in de meest gesofisticeerde interieurs! 

2. Plezier en welzijn

En wat als een douche nemen een volledige zintuiglijke ervaring zou worden? Van een eenvoudige verfrissende regenbui tot een hydrotherapiesessie... De uitrusting van je douche kan volledig volgens jouw wensen worden aangepast.

Rainfinity hansgrohe

3. Kleur

Total look, durf te spelen met kleur voor je badkamerkranen en creëer een samenhangend geheel. Goud, brons, mat wit of zwart... in glanzende of gepolijste afwerking. Onthul je persoonlijkheid!

Total look Grohe

4. Retro

De terugkeer naar authenticiteit is ook belangrijk dit jaar. De retrostijl heeft weliswaar een nostalgisch kantje, maar brengt ook de meest hedendaagse badkamer evenwel naar een hoger niveau.

Axor Montreux
Keuco Ixmo

5. Less is more

Wanneer functies op intelligente wijze worden gecombineerd, krijg je een uiterst minimalistisch ontwerp.

6. Mat

Een witte of zwarte kraan straalt al originaliteit uit op zich. Maar een matte afwerking geeft dat zijdezachte vleugje finesse dat het verschil maakt.

Paffoni Urban
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Laat je inspireren

Vind je Showroom

Voor al je wensen, laat je inspireren door onze inrichtingsmogelijkheden.

Onze Showrooms