NieuwFacq Creation

Guest Pack

Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter

Het Guest Pack omvat een complete sanitaire set voor de inrichting van je toilet. Zorgvuldig geselecteerde producten voor een kwalitatief en functioneel geheel.

Deze collectie wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms.

  Guest Pack

  Het inrichten van een mooi en funtioneel toilet is niet altijd even eenvoudig. Het Guest Pack bevat stuk voor stuk kwalitatieve producten die allemaal perfect op elkaar afgestemd zijn en binnen elke stijl passen. Hierdoor kan jij je volledig focussen op de aankleding van de ruimte. Een opvallend behang, een statement hanglamp of een cosy tapijt: alles is mogelijk!


  De keramische witte handenwasser doet perfect dienst in een kleine ruimte. Het minimalistische, rechthoekige design neemt weinig plaats in en past in elk interieur. De handenwasser is zowel in een linkse als rechtse uitvoering beschikbaar. De bijpassende kraan in chroom zorgt voor de finishing touch.  Detail Guest Pack
  Detail Guest Pack  Het hangtoilet met soft-closing zit geeft een ruimtelijk gevoel en maakt schoonmaken veel eenvoudiger. Door het randloos spoelsysteem blijft er immers veel minder vuil achter. De bijhorende bedieningsplaat omvat een grote en kleine spoelknop, waardoor je aanzienlijk bespaart in je waterverbruik.

  De bijgeleverde accessoires (WC-rolhouder, handdoekhaakje en WC-borstel) behoren allemaal tot hetzelfde assortiment en zorgen voor rust en uniformiteit. Ze zijn van essentieel belang om van je toilet een functionele ruimte te maken.


  * De WC-rolhouder, het handdoekhaakje en de WC-borstelhouder behoren tot het Guest Pack. De overige accessoires op de foto's zijn niet inbegrepen in de pakketprijs.

  Detail Guest Pack
  Detail Guest Pack