Duravit

Meubelreeks Luv

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Scandinavische elegantie in zachte tinten

Het buitengewone design van de serie Luv, getekend door Cecilie Manz, verbindt scandinavisch purisme met tijdloze elegantie. Zachte vormen volgen een stringente geometrie. Precieze, klare en fijne vormen en kanten zijn karakteristiek voor Luv.

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:
Luv


Tijdloos puristisch

De meubels van de reeks Luv zijn een verdere indicatie voor Manz' uitmuntend gevoel voor materialen en kleuren. De modern geïnterpreteerde commodes hebben hoogteverstelbare poten en zijn met één of twee schuiflades uitgerust, die per Tip-on techniek zacht openen en sluiten. Het optionele inrichtingssysteem is leverbaar in massief notenhout of esdoorn.

De staande wastafelonderbouwkasten vormen de basis voor de Luv-opzetwaskommen. Individueel combineerbaar met vier verschillende consoles, van kwartssteen tot massief Amerikaans notenhout. 


Luv
Luv

De nieuwe kleuren wit, Nordic wit, taupe, steengrijs, lichtblauw of nachtblauw maken een zeer individuele badkamerinrichting mogelijk.