Sanijura

Meubelreeks Illusion Lumen

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom
Stijl : Boho Chic

Lumen, 51 cm diep, is een eigentijdse reeks die de opbergruimte in je badkamer optimaliseert en biedt een eigentijds en zuiver design met een ruime keuze aan afmetingen (van 60 cm tot 180 cm).

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Kom hem op ware grootte bewonderen door een afspraak te nemen in een van de deze showrooms :

Voor een Boho Chic sfeer in je badkamer:

  • natuurlijk licht brengt een zachte helderheid in je badkamer
  • een vleugje terracotta of roestkleur voor je meubels
  • enkele accessoires in hout, riet of bamboe voor meer lichtheid, en liefst nog enkele planten die het plaatje vervolledigen
Lumen
Een ingebouwd wastafelblad met vierkante hoeken in HPL met houteffect of met afgeronde hoeken voor meer zachtheid in mat glas.  Of een opzetwaskom ...Je wordt verwend met de ruime keuze in deze collectie
Lumen
Lumen
Lumen
Lumen

Maak het geheel af met een bijpassende spiegel:  

  • De Orbe spiegel is een spiegel met geïntegreerd licht. De LED-strip is aan de achterkant van de spiegel in tegenlicht geplaatst, deze grote lichtcirkel brengt zo een zachte en natuurlijke helderheid in de kamer. 
  • De Edgy spiegel is in de eerste plaats een spiegel met een verfijnde look. De twee LED-lampjes aan weerszijden van zijn silhouet versterken het warme gevoel van comfort.


Lumen