Duravit

Back to wall bad Luv

6020,96 € Incl. btw4976,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 5274,56 € zijn.
REF. 656029Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Positie

Afmetingen

Dit product wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

Centrale lediging, in DuraSolid, 180x95 cm

DuraSolid® is een kwaliteitsvolle minerale hars met uitzonderlijke eigenschappen. Dit homogene materiaal, in de massa gekleurd, behoudt de kleur en een perfect oppervlak zelfs in geval van schokken.

Scandinavische elegantie in zachte tinten Cecilie Manz ontwerpt voor Duravit de badserie Luv

Het buitengewone design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen. Met de materiaal- en kleurkeuze van de nieuwe badkamercollectie Luv, bewijst Cecilie Manz haar perfecte gevoel voor warmte en nuance. De nieuwe kleurgeneratie die exclusief voor Duravit is ontwikkeld met subtiele matte finish en glazuurtinten, onderstreept het frisse karakter van de Luv-lijn.

De Luv-collectie biedt krachtig gevormde ligbaden die een eenheid vormen met het silhouet van de waskommen. Het naadloos vervaardigde bad uit DuraSolid A voelt heerlijk zacht en warm aan en heeft een hoogwaardig matte look.