Grundfos

Dompelpomp Unilift

1165,23 € Incl. btw963,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 1020,78 € zijn.
REF. 509699Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter

Grundfos - afvalwaterpomp AP35B 50.06.A1

Dit product wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms

    De  Grundfos Unilift AP35B 50.06.A1  is een  roestvaststalen  dompelpomp  met verticale persaansluiting en geïntegreerde gesloten 3-fase onderwatermotor uitgevoerd in isolatieklasse F. Deze motor is voorzien van een thermische beveiliging. Dankzij de Vortex waaier is een 35 mm vrije doorgang mogelijk. Dit maak hem geschikt voor het verpompen van rioolwater (geen toiletwater). 

    Deze pomp werd ontworpen voor de zwaardere klussen. Dat is direct te zien aan het gekozen materiaalgebruik en de robuustheid die ze uitstralen. Het zijn in feite de grote broers van de Grundfos KP dompelpompen. De pompen kunnen zowel mobiel als in een permanente vrijstaande installatie gebruikt worden. Deze uitgebreide serie pompen staat bekend om de oer-betrouwbare prestaties en het onderhoudsvriendelijke karakter. Het materiaal RVS is overal terug te vinden waarmee een solide bouwkwaliteit gegarandeerd wordt.