NieuwDuravit

WC wandmodel Soleil by Starck Rimless

897,82 € Incl. btw742,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 786,52 € zijn.
REF. 211060Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter
Maat : Standaard
Kleur : Wit glanzend
Duurzame selectie : Waterbesparend

Design by Philippe Starck

Type bevestiging

Met zit soft closing, DxB: 54x37 cm.

Het Soleil-design is ook terug te vinden in de toiletten, met filigrane, iets uitstekende deksels.

Dit maakt het gemakkelijk vast te pakken zonder de zitting of het keramiek aan te raken - een bijzonder voordeel op het gebied van hygiëne. Dankzij de Soft Closure-functie sluit het deksel zacht en geruisloos. Alle wandtoiletten zijn uitgerust met efficiënte HygieneFlush-spoeltechnologie, die het gehele binnenoppervlak optimaal reinigt - met slechts 4,5 L water. In combinatie met de zeer effectieve, antibacteriële keramische glazuur HygieneGlaze, zorgt het voor nog meer hygiëne.

Open spoelrand, innovatieve en efficiënte watergeleiding

Hoe men uit een geslaagd samenspel van geometrie, hydraulica en design pure efficiëntie kan bereiken, bewijst Duravit met zijn nieuwe Rimless Technologie. 

Bij Duravit Rimless® maakt de open spoelrandvormgeving een innovatieve en efficiënte watergeleiding mogelijk: daaruit resulteert een dynamische, krachtige waterstroom die een horizontale cirkel maakt, voor het water verticaal wegloopt en het gehele binnenoppervlak van het toilet spoelt.