Gemakkelijk innoveren met EasyStyle | Facq
Facq

Gemakkelijk innoveren met EasyStyle 

Categorie: Badkamer

 

Je badkamer heeft nood aan een opfrisbeurt? Geen zin om de hele kamer te renoveren? Dan heeft Hüppe de perfecte oplossing voor jou. Het EasyStyle wandbekledingssysteem is ontworpen om je bestaande tegels te verstoppen en je badkamer een originele make-over te geven. Wij stellen voor: EasyStyle.

Renoveren zonder stof, rommel of lawaai

Dankzij de efficiënte installatie van de panelen ziet je badkamer er meteen een stuk origineler uit zonder dat hij (en jij) volledig onder het stof zit. De installateurs snijden de panelen ter plaatse op maat en bevestigen ze met lijm of siliconen op de wanden. 

Vier originele decors en texturen

Graag een goede dosis persoonlijkheid in je badkamer? Met de ruime keuze aan patronen en texturen creëer je gemakkelijk een unieke sfeer. Fan van de warmte van hout? Dan zullen “Pijnboom gekalkt” of “Landhuis Spar” jou bekoren. Liever wat strakker? Laat je verleiden door “Beton” of “Donkere Steen”. Daarnaast ziét het materiaal er niet enkel echt uit, het voélt ook echt aan dankzij de 3D-printer.

Ben je op zoek naar een persoonlijkere insteek? Geef je eigen touch aan je badkamer door de panelen te bedrukken met foto’s.

Hüppe overtuigt met design en functionaliteit

  • Millimeterwerk: De aluminium platen, met een breedte van 1m en een hoogte van 2,55m, zijn slechts 3mm dik met eenzijdige, digitale print.
  • Makkelijk onderhoud: De oppervlakte werd behandeld met UV vernis waardoor vuil en kalk nauwelijks een kans krijgen. Een zacht doekje en mild reinigingsmiddel volstaan om de panelen volledig schoon te krijgen.
  • Duurzaam: Naast kleurvast zijn de panelen ook ultrasterk en bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën.
  • Oog voor detail: De panelen lopen vlekkeloos in elkaar over doordat ze voegloos geïnstalleerd worden. Het gebruik van smalle profielen, eventueel in de kleur van je panelen, maakt het geheel extra mooi.

 

Enthousiast? Kom langs in één van onze Facq-showrooms voor meer info of ontdek EasyStyle nog beter dankzij het installatiefilmpje op ons YouTube-kanaal.

#badkamer ideeën #badkamer renoveren   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: