Een moderne badkamer met persoonlijkheid dankzij je wastafelkraan | Facq
Facq

Een moderne badkamer met persoonlijkheid dankzij je wastafelkraan 

Categorie: Inspiratie
originele wastafelkraan

 

Een badkamer die je persoonlijkheid weerspiegelt door zelfs de kraan te personaliseren? Dat is mogelijk met het avant-gardistisch concept van de AXOR MyEdition. Dankzij de verschillende afdekplaatjes en kleurvariaties kan iedereen nu gemakkelijk een kraan naar zijn hart creëren.

Een design kraan die staat voor perfectie en individualisering

De nieuwe AXOR MyEdition, een verfijnd en eenvoudig ontwerp, is herkenbaar aan de rechthoekige vorm, van de mengkraan tot de handgreep.

Axor MyEdition marmer
 

Om aan de vraag naar individualisering te voldoen, kan de mengkraan worden gepersonaliseerd door deze te bekleden met een lederen, houten, marmeren of spiegelglas plaat. Met dit nieuwe model wordt personalisatie tot in het uiterste doorgevoerd. Dankzij de 15 FinishPlus-kleuren van de kraan en de verschillende exclusieve plaatvarianten van het MyEdition-gamma zijn er maar liefst 225 mogelijkheden om de eigen persoonlijkheid uit te drukken.

De kraan is ook uitgerust met een PowderRain-straal voor een sensuele streling van het water op de handen.

 

Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd

MyEdition is gemaakt van verfijnde materialen, zorgvuldig ontwikkeld en met uiterste precisie gemonteerd. De kraan beantwoordt ook aan de hoogste normen op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid om zo dicht mogelijk de perfectie te benaderen.

Voor het ontwerp werkte AXOR samen met Phoenix Design, een Duitse ontwerpstudio die meer dan 700 designprijzen heeft gewonnen en zich richt op een grote gebruiksvriendelijkheid.

 

Ontdek MyEdition in onze catalogus!