ExclusiefDetremmerie

Meubelreeks Sand

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Een exclusieve collectie voor de compacte badkamer, speciaal ontworpen door Facq en Detremmerie.

We wonen steeds kleiner, waardoor de vraag naar compacte oplossingen stijgt. Maar dat wil niet zeggen dat je moet inboeten op design en kwaliteit. Met Sand, een exclusieve reeks voor compacte badkamers, bieden Facq en Detremmerie een duurzame en functionele oplossing die niet alleen praktisch is, maar ook mooi om naar te kijken.

Deze collectie wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms.

  Exclusieve collectie voor compacte badkamers

  Sand is een samenwerking tussen Facq en Detremmerie: twee sterke, Belgische merken die dezelfde passie delen voor innovatieve badkamerconcepten, hoogwaardige materialen en duurzaam ondernemen. Deze unieke collectie biedt een antwoord op de stijgende vraag naar compacte oplossingen voor de badkamer en combineert kwaliteit, functionaliteit en design. Want het is niet omdat we steeds kleiner bouwen en wonen, dat we moeten inboeten op stijl en comfort. 

   

  Sand dune 80


  Mix & match

  Alle stukken uit de Sand collectie zijn onderling te combineren, afhankelijk van jouw ruimte, stijl en budget. Alles is mogelijk! De badkamer waar je al zo lang van droomt, creëer je nu eenvoudig zelf. Nuja, eenvoudig: kiezen tussen al dat moois kan wel eens moeilijker worden dan je denkt...

   

  Sand dune 120


  Compacte, stijlvolle meubels

  De reeks bestaat uit ondiepe meubelen met lades, open frames en opbouwwaskommen in top solid of keramiek. Bijpassende spiegels en spiegelkasten vervolledigen de collectie en zorgen voor eenheid en sfeer. 

  Zachte zandkleuren domineren, wat perfect past binnen de huidige ton-sur-ton trend. Maar de collectie bevat ook donkere tinten voor zij die meer houden van sterke contrasten. Zo heb je bijvoorbeeld opzetwaskommen in zwart beton of een wastafel en tafelblad in zwart marmer.  

   

   

  Sand kleuren en materialen
  Afwerking tafelblad

  Keramisch marmer

  Zwart Obsessions
  Mont Blanc Silk
  Travertino
  Shilin
  Sand dune 60
  Sand dune 50 mont blanc


  De Sand collectie is exclusief verkrijgbaar bij Facq. Ontdek ze vanaf nu in je dichtstbijzijnde Facq-showroom!

   

  Laat je inspireren

  Vind je Showroom

  Voor al je wensen, laat je inspireren door onze inrichtingsmogelijkheden.

  Onze Showrooms