News3 | Facq
Facq
AXOR MyEdition: perfectie en individualisering
 
Een badkamer die uw persoonlijkheid weerspiegelt door zelfs de kraan te personaliseren? Dat is mogelijk met het avant-gardistisch concept AXOR MyEdition. Dankzij de verschillende afdekplaatjes en kleurvariaties kan elke consument een kraan naar zijn hart creëren.
 
Afwerkingen Axor MyEdition
Personalisatie ten top
 
De nieuwe AXOR MyEdition, een verfijnd en eenvoudig ontwerp, is herkenbaar aan de rechthoekige vorm, van de mengkraan tot de handgreep. De AXOR MyEdition is veel meer dan een kraan, het is een echt design object.
 
Om aan de vraag naar individualisering te voldoen, kan de mengkraan worden gepersonaliseerd door deze te bekleden met een lederen, houten, marmeren of spiegelglas plaat. Met dit nieuwe model voert AXOR personalisatie tot in het uiterste door. Dankzij de 15 FinishPlus-kleuren van de kraan en de verschillende exclusieve plaatvarianten van het MyEdition-gamma zijn er maar liefst 225 mogelijkheden om de eigen persoonlijkheid uit te drukken.
 
Deze nieuwkomer bij AXOR is ook uitgerust met een PowderRain-straal voor een sensuele streling van het water op de handen.
 
Phoenix Design: een jarenlange partner
 
Voor het ontwerp van MyEdition werkte AXOR samen met Phoenix Design, een onafhankelijke Duitse ontwerpstudio die meer dan 700 designprijzen heeft gewonnen. Deze studio richt zich op productdesign in de traditie van de Bauhaus-stijl en op een grote gebruiksvriendelijkheid. Phoenix Design werkt al meer dan 20 jaar als ontwerper voor AXOR en zet met MyEdition een nieuwe grote stap in hun samenwerking.
 
AXOR MyEdition is gemaakt van verfijnde materialen, zorgvuldig ontwikkeld en met uiterste precisie gemonteerd. MyEdition beantwoordt ook aan de hoogste normen op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid om zo dicht mogelijk de perfectie te benaderen.
 
Design Axor MyEdition
 
Enthousiast? Bezoek één van onze Showrooms voor meer info >
 
Catalogus 2019
Raadpleeg de Catalogus 2019
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming