News3 | Facq
Facq
Rainfinity: het toppunt van douchegenot
U bent op zoek naar een ultramoderne douche, die u elke dag verwent met heerlijke douchebelevenissen? Maak dan kennis met Rainfinity, de nieuwe hansgrohe douchecollectie voor veeleisende liefhebbers van wellness en design. Dankzij bijzondere straalsoorten, zoals de microfijne en ultrastille PowderRain, wordt uw dagelijkse douche een heel speciaal genot.
 
Rainfinity overhead shower

 

Diepe ontspanning voor veeleisende liefhebbers van wellness en design

Uw badkamer is uw persoonlijke wellness plek, waar ontspanning centraal staat. Stel u voor dat u door uw douche van kop tot teen in ragfijne microdruppels wordt gehuld - een alomvattend genot. De douchekop van Rainfinity beschikt over drie stralen, die ontworpen zijn om de dagelijkse doucheroutine om te zetten in een buitengewone ervaring. De PowderRain straal zorgt dankzij zijn microfijne druppels voor maximale ontspanning.
De Intense PowderRain-stand biedt een geconcentreerde straal speciaal ontworpen om shampoo vlot uit te spoelen. De verkwikkende RainStream verwent u tijdens het douchen met een hoge straalintensiteit, perfect voor het masseren van de schouders en de rug.
 
hansgrohe rainfinity
 
Door de grote ronde douchekop en de aanpasbare wandaansluiting biedt Rainfinity de flexibiliteit om het hele lichaam in water te omhullen, óf als alternatief om het hoofd en het gezicht tegen de straal te beschermen door de douchekop te verstellen. De innovatieve wandaansluiting maakt het mogelijk de douchekop tussen 10 en 30 graden te kantelen en maakt een traditionele douchearm overbodig. Het unieke ontwerp van de douchekop is zowel verkrijgbaar in een elegante mat witte, klassieke chroom, als elke finishplus uitvoering.

 

Nieuw design archetype: in de regen staan was nog nooit mooier

Het Rainfinity design is een optisch genot. Met moderne kleuren van de oppervlakken en de subtiel gestructureerde straalschijf brengen de grote hoofd- en handdouches meer huiselijkheid in de badkamer. Het matte wit van de douches vormt een sierlijk contrast met de grafietkleurige straalschijven. Ook de nieuwe Showerpipe zorgt voor een highlight in uw levensruimte. Deze plaatst met hoofddouche, handdouche, opbergtabletten en een aparte inbouwbediening moderne accenten. Tussen de straalsoorten wisselt u eenvoudig en intuïtief: met Select.

 

Meer info in je dichtstbijzijnde showroom >

Ontdek Rainfinity in de catalogus >

 
Catalogus 2019
Raadpleeg de Catalogus 2020
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming