News3 | Facq
Facq
Een nieuwe badkamer zonder vuil, stof en lawaai
 
Kan je badkamer wel eens een grondige opfrisbeurt gebruiken, maar zie je een complete renovatie niet zitten? Hüppe EasyStyle maakt je droomproject perfect haalbaar: met deze wandbekleding bezorg je je badkamer in geen tijd een originele, stijlvolle make-over.
 
Renovatie Huppe EasyStyle
 
Dankzij de efficiënte installatie van de panelen ziet je badkamer er meteen een stuk origineler uit zonder dat hij volledig onder het stof zit. De installateurs snijden de panelen ter plaatse op maat en bevestigen ze met lijm of siliconen op de wanden. 
 
Afwerkingen Huppe EasyStyle
Originele decors en texturen
 
Graag een goede dosis persoonlijkheid in je badkamer? Met de ruime keuze aan patronen en texturen creëer je gemakkelijk een unieke sfeer. Fan van de warmte van hout? Dan zullen “Pijnboom gekalkt” of “Landhuis Spar” jou bekoren. Liever wat strakker? Laat je verleiden door “Beton” of “Donkere Steen”. Daarnaast ziét het materiaal er niet enkel echt uit, het voélt ook echt aan dankzij de 3D-printer.
 
Design & Functionaliteit
 
  • Millimeterwerk: De aluminium platen, met een breedte van 1m en een hoogte van 2,55m, zijn slechts 3mm dik met eenzijdige, digitale print.
  • Makkelijk onderhoud: De oppervlakte werd behandeld met UV vernis waardoor vuil en kalk nauwelijks een kans krijgen. Een zacht doekje en mild reinigingsmiddel volstaan om de panelen volledig schoon te krijgen.
  • Duurzaam: Naast kleurvast zijn de panelen ook ultrasterk en bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën.
  • Oog voor detail: De panelen lopen vlekkeloos in elkaar over doordat ze voegloos geïnstalleerd worden. Het gebruik van smalle profielen, eventueel in de kleur van je panelen, maakt het geheel extra mooi.
 
Huppe EasyStyle detail
 
Enthousiast? Kom langs in één van onze Showrooms voor meer info >
 
 
Catalogus 2019
Raadpleeg de Catalogus 2019
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming