/getmedia/e3bb301b-d265-43fe-a507-ee0cb22c1b71/hansgrohe-banner-accessoires_1.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

Gratis set accessoires bij aankoop van Raindance Select S 240 showerpipe

Koop tot 30 april 2024 een Raindance Select S 240 1 jet PowderRain Showerpipe van hansgrohe en ontvang gratis een bijpassende AddStoris accessoireset.

Raindance S van Hansgrohe: de favoriet van velen!

De populaire Raindance S douches van hansgrohe passen met hun rond en organisch ontwerp volledig binnen de hedendaagse trends. Naast een elegant uiterlijk zijn deze douches ook voorzien van een aantal interessante opties en technologieën:

  • De PowderRain waterstraal hult je in duizenden microfijne druppels en zorgt zo voor een unieke douche-ervaring voor lichaam en geest. 
  • Met de QuickClean-technologie krijgen vuil en kalkaanslag geen kans. Slechts enkele keren wrijven over de flexibele siliconen en alle kalk is weg. 
  • De Select-knop tenslotte, zorgt ervoor dat je eenvoudig wisselt tussen 3 verschillende straalsoorten – PowderRain, Rain en Whirl.


Raindance Select hansgrohe


Gratis AddStoris accessoireset

Koop je voor 30 april 2024 zo'n Raindance Select S Showerpipe 240 1 jet PowderRain van hansgrohe, dan ontvang je een gratis set AddStoris accessoires. Deze set bevat een handige hoekkorf zodat je je favoriete doucheproducten altijd bij de hand hebt, een klein haakje en een handdoekhouder.

Accessoires vormen vaak de finishing touch voor een badkamer. Door ze mooi op elkaar af te stemmen creëer je een soort rust en uniformiteit in je ruimte. Ook bij hansgrohe hebben ze dat goed begrepen. Met hun FinishPlus oppervlakken voorzien ze accessoires in exact dezelfde kleuren als hun kraanwerk, douchecombinaties en zelfs doucheslangen. Voor een consequent design tot in de details!

FinishPlus & chroom

6 kleurafwerkingen

Chrome
Brushed black chrome
Brushed bronze
Gold Optik
Matt black
Matt white

Hoe ontvang je jouw gratis set accessoires?

Ga naar de website van hansgrohe en laat je gegevens achter. Upload vervolgens je factuur voor aankopen tussen 01/01/2024 en 30/04/2024. Na bevestiging ontvang je je gratis accessoireset via koerier op het door jou opgegeven adres. Deelnemen kan tot 30/06/2024. 

Meer informatie en de algemene voorwaarden vind je op hansgrohe.be/nl/promo-raindance

hansgrohe - Raindance S
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Ik wil mijn badkamer ontwerpen
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak