/getmedia/c50997b5-caa6-4b72-a276-a248478099ef/Header-VB-promo-opzetwaskommen.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

Promotie op gekleurde opzetwaskommen van Villeroy & Boch

Tussen 15 april en 30 juni 2024 koop je de gekleurde opzetwaskommen van Villeroy & Boch aan de prijs van de witte variant.*

Collect your moment in colour

Witte opzetwaskommen zijn tijdloos en worden daarom vaak gezien als een veilige keuze. Zoek je voor jouw badkamer iets origineler en minder alledaags? Ga voor kleur! Met opzetwaskommen in een leuke kleur, creëer je op een heel eenvoudige manier een design gevoel in je badkamer. Je geeft je ruimte op een snelle manier een unieke en persoonlijke toets. 

Wil je de waskom(men) in kleur als eyecatcher gebruiken, dan hou je de rest van je kleurenpalet best zo neutraal mogelijk. Op die manier krijgen zij alle aandacht die ze verdienen. Toch liever nog extra kleur in je badkamer? Ook dan zijn er weer eindeloos veel mogelijkheden! Werk met een ton sur ton kleurenpalet en hou alles in dezelfde tinten als je waskom(men) of ga net voor contrasterende kleuren zoals rood en groen of blauw en geel. Kleuren die tegenover elkaar staan in de kleurencirkel combineren het mooist.  Antao - Morning Green


Artis

De opzetwaskommen van de collectie Artis van Villeroy & Boch onderscheiden zich door hun bijzonder subtiele sanitairkeramiek uit TitanCeram. De subtiel en licht uitziende wastafels bestaan in vier verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. De diepe, functionele bassins hebben niet alleen een mooie look, maar bieden daarnaast ook het beste gebruikscomfort.

De opzetwaskommen bestaan in maar liefst 12 verschillende kleuren, allemaal geïnspireerd op het kleurenspel van de seizoenen in Parijs. 


Loop & Friends - Graphite
Artis Forest


Antao

Voor de mens is de natuur zowel een bron van energie als een toevluchtsoord. In het bos of op het strand ervaren we hoe goed het voelt om zo dicht bij de natuur te zijn. Antao, de nieuwe collectie van Villeroy & Boch, straalt diezelfde magische energie uit. De uniforme vormentaal van de collectie is geïnspireerd op dauwdruppels op een blad. Zachte assymetriche rondingen kenmerken het design. ‘In touch with nature’, de slagzin van Antao, is dan ook niet zomaar gekozen. 

De opzetwaskommen zijn beschikbaar in drie verschillende formaten en in vijf kleuren, waaronder het prachtige Morning Green en Almond.Artis - Deep ocean


Loop & Friends

De opzetwaskommen uit de collectie Loop & Friends van Villeroy & Boch hebben een organische vorm en beschikken, afhankelijk van het model, over een moderne overloopvorm in een langwerpig design. Ze zijn extra diep waardoor ze voor nog meer functionaliteit en comfort zorgen. 

De opzetwaskommen komen in drie verschillende vormen: rond ovaal en rechthoekig. Ze zijn verkrijgbaar in wittinten en matte kleuren zoals Ebony, Graphite en Almond.