/getattachment/8e732069-f3c1-48f1-879b-e6de499b4156/img_head_soleil.jpg?lang=fr-BE&ext=.jpg

Soleil by Starck collectie

Ontdek de Soleil by Starck badkamercollectie. Wastafels, waskommen, badkuipen en wc's met minimalistische vormen, geïnspireerd door de natuur. Ontworpen door de beroemde ontwerper Philippe Starck voor Duravit. Steeds meer mensen streven naar een natuurlijke, uitgepuurde levensstijl. Terug naar de essentie. Met de stroom meedeinen. Soleil by Starck verwoordt dit verlangen met zachte rondingen en vloeiende lijnen, die doen denken aan een door de elementen uitgehouwen duin. Laat je meevoeren en verleiden door de welvende vormen van deze collectie.

Net een dag aan het strand: de Soleil by Starck-opzetwastafel (560 mm) in combinatie met badkamermeubels van de serie D-Neo.

Waskom Soleil By Starck
Zachte welvingen, vloeiende overgangen: net als alle wastafels van Soleil by Starck

De zachte overgangen van het bekken lijken wel gevormd door wind en water en symboliseren natuurlijkheid en reinheid. Een fijne buitenrand voorkomt dat de restjes water overlopen.

WC wandmodel Soleil by Starck

De vormen van het wand-wc zijn even fijn gewelfd en onderhoudsvriendelijk dankzij de Rimless®-spoeltechnologie van Duravit optioneel met HygieneFlush en HygieneGlaze. De wc-zitting heeft aan de voorzijde een lichte overstand, zodat deze gemakkelijk te openen is zonder het keramiek te moeten aanraken 

Portret

Philippe Starck

Het 'enfant terrible' van de designerwereld 

Restaurants, hotels, kleding, badkamers, tv- en hifi-apparatuur, keukentoestellen: Philippe Starck maakt het gewoon – gewoon geniaal. Hij is echter ook onvermoeibaar in zijn engagement om de wortels en oorsprong van ons bestaan in design uit te beelden en zo voor meer levenskwaliteit te zorgen.

Lave-mains Soleil by Starck

Het hoofd leegmaken en u laten gaan. Daartoe nodigt het inbouwbad Soleil by Starck uit. 

Terwijl de buitenkant rechthoekig is, vormt de binnenkant een mooi ovaal met een voorgevormde hoofdsteun. De kenmerkende designtaal van de serie komt terug in de lichtjes gewelfde buitenrand. 

Inbouwbad Soleil by Starck
Vrijstaandbad Soleil by Starck

Het vrijstaande bad krijgt een fijne vormgeving door het zowel hoogwaardige als onderhoudsvriendelijke materiaal DuraSolid®. Het bad is enkelwandig vervaardigd en is zowel plaatsbesparend als ruim. 

Soleil by Starck - Feel the flow

Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Newsletter

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en promo's...

Abonneer je op onze maandelijkse newsletter

Schrijf je in