/getmedia/81429329-0bc1-4427-9855-ebf49f9fee03/_france_style_20000.jpeg?width=1920&height=1357&ext=.jpeg

De mooiste badkamermeubels van Burgbad, nu met 10% korting!

In mei en juni ontvang je 10% korting op alle meubelreeksen van Burgbad.

Meubelfabrikant Burgbad produceert al sinds 1966 kwalitatieve en functionele meubels voor de badkamer. Ze zijn tevens de eerste fabrikant van klimaat neutrale badkamermeubels. 

Burgbad

Free

Meubelreeks Free is mooi in al zijn eenvoud. Niet te veel franjes of details, maar wél eindeloze combinatiemogelijkheden! Doordat de meubels beschikbaar zijn met een diepte van 46 of 49.5 cm is deze reeks ook ideaal voor de compacte badkamer. In 2024 voegt Burgbad een prachtige afwerking met groeven in donker notelaarhout toe aan het assortiment.

Ontdek meubelreeks Free
Burgbad

Mix & Match

Ook meubelreeks Mix & match past met z’n felle kleuren perfect binnen de trends voor 2024. En het leuke is dat je je meubel volledig zelf samenstelt! De mogelijkheid om een asymmetrisch meubel te configureren biedt een extra speels detail. Een strakke, minimalistische spiegel met LED verlichting en een ingebouwde anti-damp functie vervolledigt het assortiment en maakt je badkamer compleet.

Ontdek meubelreeks Mix & match
Burgbad

Precision

Zij die meer fan zijn van de vintage of de retro trend, hebben hun ding gevonden met de meubelreeks Precision. Ook hier heb je weer de keuze tussen verschillende afwerkingen en kleuren. Wil je het retro gevoel nog wat versterken, ga dan voor een meubel op pootjes. Liever een onderhoudsvriendelijk alternatief? Opteer dan voor een zwevend meubel.

Ontdek meubelreeks Precision
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Start je ontwerp