Brugge | Facq
Facq

Showroom

Lieven Bauwensstraat 1A
8200 Brugge

Hoe er geraken?

Contact

Tel: 050 89 30 22

Fax: 050 89 30 30

E-mail: brugge.showroom@facq.be

Openingsuren

Van maandag tot zaterdag van 9u30 tot 18u.

Sanicenter

Lieven Bauwensstraat 1A
8200 Brugge

Hoe er geraken?

Contact

Tel: 050 89 30 21

Fax: 050 89 30 20

E-mail: brugge@facq.be

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag van 7u. tot 18u.
Zaterdag van 8u tot 13u.

Welkom bij Facq Brugge

Je badkamer is een kostbare plek waar je ‘s ochtends en ‘s avonds heel wat tijd doorbrengt. Het is de ruimte bij uitstek om je batterijen weer op te laden. Een badkamer moet zowel praktisch als mooi zijn. Om ze te installeren of te renoveren, heb je kwalitatieve materialen nodig, maar ook een uitstekende dienstverlening.

Breng een bezoekje aan de Facq-showroom in Brugge. Met een oppervlakte van 2.500 vierkante meter heb je aan inspiratie alvast geen gebrek! Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen met jou de gepaste oplossing te zoeken. Je hebt de keuze uit producten én verschillende technologieën. Zo haal je zeker de juiste badkuip, douche, kranen, toilet en verwarming in huis. Ook voor keukens en sanitair waterbeheer hebben we voor jou vast en zeker de geknipte oplossing.

In de showroom in Brugge staat ook een Groen Huis, waar je inspiratie kunt opdoen om je woning op-en-top milieuvriendelijk te maken. Je vindt er ecologische oplossingen die je in elke ruimte van je huis heel wat geld besparen.

 

Maak een afspraak >

Medewerkers

Ilse Cassiers

Verantwoordelijke Showroom

Bart Roegiers

Verantwoordelijke Sanicenter

Beschikbare diensten

Levering overal in België, zelfs op zaterdag

Zone Groene Huis

Gratis parking

Een klantvriendelijke dienstverlening

Self-Service voor de Professional

6000 artikelen in voorraad

Maak een afspraak in een Showroom

Wilt u Facq zonder afspraak bezoeken? U bent zeker welkom! Kom langs in een van onze Showrooms wanneer u wilt en laat u inspireren. Vind er ideeën voor uw projecten en neem onze nieuwe catalogus mee.

Mocht u later een gesprek willen met een van onze medewerkers om te genieten van hun deskundig advies, neem dan ter plaatse een afspraak voor een later tijdstip of vul het formulier hieronder. Heel simpel.

Om uw afspraak zo goed mogelijk voor te bereiden, neem zeker een kijkje in onze catalogus.

Beschrijf kort het onderwerp van uw afspraak en duid tevens ook het tijdstip aan dat u verkiest gedurende de week zodat één van onze raadgevers u kan terugbellen om uw afspraak te bevestigen.
Een goede raad: vergeet de plannen en bijhorende informatie betreffende uw project niet bij de hand te hebben. Zo kunnen onze raadgevers al uw vragen degelijk beantwoorden.
Uw Showroom*
Kies een dag*
Dag voor de afspraak:
  
Kies uw tijdsslot*
Uw project*
Type project*
Opmerkingen
Type afspraak*
Titel*
Voornaam*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Verzenden